SAPELI POLNÁ – PŘIBYSLAV 0:2

První půlka sice gól nenabídla, ale šancí bylo dost. Hlavně domácí hráči se předháněli v jejich zahazování, skvělými zákroky podržel Přibyslav gólman Zvolánek. Hosté měli jen jednu dobrou příležitost, ale to se vytáhl Hajný. Po změně stran už to bylo na gólové příležitosti vyrovnané, a hosté se ujali vedení po hlavičce Vostála. Sapelálci to nezabalili, ale nebylo jim přáno. Těsně před koncem dala Přibyslav pečeť výhře po rohovém kopu.

„My jsme nepodali dobrý výkon, měli jsme spoustu šancí, ale koncovka byla žalostná. Soupeř poctivě pracoval celý zápas a nakonec svou pílí dospěl ke třem bodům a musíme uznat, že si to zasloužil,“ hodnotí Jiří Babínek, asistent trenéra Sapeli Polná.

Góly: 67. Vostál, 84. Bačkovský. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas 0:0. Sapeli Polná: Hajný – Flekal, Tržil, Boháček, Barák (76. Stejskal) – Dvořáček, Bambula, Adamec (59. Varhaník), Benáček – Padrnos, Částka (67. Doucha). Přibyslav: Zvolánek – Vostál, Krčál, Sibera, Prchal – Ondra, Vyskoukal (78. Průža), Bačkovský, Pochop – Musil, Vopršal. Nejlepší hráči: Zvolánek, Vopršal, Vostál.