Vedoucí Žďár se totiž představí na hřišti druhé Bystrce. Už nyní je mezi soupeři dvanáctibodový rozdíl, a kdyby lídr v Brně uspěl, mohl by už v podstatě slavit postup do MSFL. „Čistě matematicky ještě slavit nemůžeme. Ale pokud tam vyhrajeme, tak už asi budeme sledovat výsledky Napajedel. A pokud uspějeme na Vrchovině, tak už to snad bude hotové," říká žďárský kouč Petr Nedvěd.

Tým od řeky Sázavy má svému soupeři co vracet. Na podzim jej Bystrc obrala o všechny body (0:1). „Na jaře jsem ji viděl čtyřikrát. Často točila kvůli zraněním sestavu, a tak se nedá přesně říct, co na ni platí. Ale pokud to umožní terén, pokusíme se hrát kombinačně po zemi," nastiňuje plán Nedvěd.

Do Brna cestuje podruhé za sebou Polná. Nováček o víkendu uspěl ve veledůležitém zápase s Bohunicemi, kde se po čtyřzápasové šňůře porážek vzdálil sestupovým vodám. Nyní se Slavoj představí na poslední Spartě Brno, kde bude důležité neprohrát. „O soupeři máme nějaké informace a bude to určitě bojovné utkání a uspěje ten, kdo bude vyhrávat osobní souboje. Ale na to jsme připravení," tvrdí trenér hostů Richard Chylík, kterého těší návrat Kováře a vykartovaného Pražáka a Urbánka.