Rantířov doma bral jen remízu, a s nulou se vracel domů Dobronín, který body potřeboval ze všech nejvíc. Bohužel na hřišti vedoucího „béčka" Havlíčkova Brodu přestřelku projel.

I. A TŘÍDA – SK. A
BEDŘICHOV - VĚŽNICE 3:1
V úvodu vsázeli hosté na brejky, ale domácí obrana si zadní vrátka hlídala a soupeři toho moc nepovolila. Hra se tak přelévala mezi šestnáctkami z jedné strany na druhou a gólmani toho moc řešit nemuseli. Pět minut před pauzou udeřil jako blesk z čistého nebe Cvach, který zakončil kombinaci svých spoluhráčů mimo dosah Drahoše a Bedřichov vedl.
Hostům se ale povedlo ve druhé půlce srovnat krok, když si na rohový kop naběhl Smutný a hlavou rozvlnil síť. Věžničtí se dostali do tempa a chtěli rychlý obrat, v defenzivě to otevřeli, což je nakonec stálo body. Mladičký Janák si připsal premiérovou trefu mezi dospělými a vrátil svému týmu vedení. A tři minuty po něm už to bylo 3:1, protože D. Novák pálil přesně k tyči. Hosté v závěru neměli sílu na to, aby dohnali dvoubrankové manko, a to i proto, že dohrávali bez vyloučeného Smutného.

Góly: 40. Cvach. 65. Janák, 68. D. Novák – 62. Smutný. Rozhodčí: Polák. ŽK: 2:4. ČK: 0:1 (73. Smutný). Diváci: 50. Poločas 1:0. Bedřichov: Šána - D. Mareš, Heřmánek (46. Petráš), J. Mareš, Mašek – D. Novák, Janák, Paulík, Grepl - Volák, Cvach. Věžnice: D. Drahoš - Smutný, A. Drahoš (65. Kunc), Prokeš, Fikejz - Mottl, Novotný, Šimoníček, Chalupník - Šejstal (85. Kaňkovský), Krupička.

SLAVOJ POLNÁ B – PACOV 3:1
Hned ve druhé minutě chybovali domácí v rozehrávce, mezi beky se dostal Přibyl a podél Rychteckého skóroval. Odpověď domácích byla po Kovářově vybídnutí Jelínka, který pět minut nato srovnal. V 18. minutě poslal Šimek do brejku Diviaka, ten přehodil Faltýnka a byl na světě obrat. Ve 23. minutě byl Přibyl před Rychteckým, ale nepropálil ho. A tak udeřilo na druhé straně. Kovářův nákop neodhadl Faltýnek, kterého Diviak opět přeloboval. Po půlhodině hry vynikající sólo Klímy skončilo na brankáři Pacova a z protiútoku kryl Přibylovu střelu Rychtecký. Na konci poločasu mohl změnit výsledek Holub, ale jeho dělovka šla těsně vedle.
Druhý poločas už byl slabým odvarem toho prvního. Náznaky šancí sice k vidění byly, ale do velkých šancí se hráči nedostávali. Jednou se musel vyznamenat Rychtecké, který vyrazil střelu Rybčáka.

Góly: 7. Jelínek, 18. a 28. Diviak – 2. Přibyl. Rozhodčí: Křen. ŽK: 1:0. Diváci: 110. Poločas 3:1. Slavoj Polná B: Rychtecký – Mezera, Jaroš, Rychlý, Klíma – Diviak (57. Dvořák), Gondek, Jelínek (86. J. Vampola), Šimek (82. Tomas) – Kovář, Holub. Pacov: Faltýnek – Kuran, Kerouš, Pavelec, Váňa – L. Rybčák, Bártů, Kostroun (75. Bezzemek) Z. Rybčák – Stejskal, Přibyl (60. Podolský).

H. BROD B – DOBRONÍN 4:3
První šanci si vypracoval Berky, jeho střela pouze lízla břevno hostující branky. Na druhé straně se do šance dostal ostrostřelec Tomáš Sedláček, a ten bezproblémů překonal Rezničenka. O vyrovnání se sedm minut před poločasem postaral po Vendlově rohu Halamka. Po přestávce dobře hrající rezerva Slovanu utekla až na 4:1, ale ztrátou koncentrace nechali zápas zdramatizovat. Proměněná penalta Tomáše Sedláčka a kontaktní gól Melouna ale byly málo.

Góly: 38. Halamka, 54. Berky, 59. Prchal, 66. Hejkal – 15. a 74. T. Sedláček (druhý z PK), 75. Meloun. Rozhodčí: Holý. ŽK: 0:1. Diváci: 100. Poločas: 1:1. H. Brod B: Rezničenko – Molák, Halamka, Berky, Halák – Hejkal, Hübner, Bláha, Vendl (80. Udržal) – Horn (46. Prchal), Tuhý (63. Báča). Dobronín: Kotrba – Cink, Smejkal (84. Hlávka), T. Sedláček, Prchal – L. Sedláček, Mikšíček, Novotný, Štefko – Pospíchal, Meloun.

I. A TŘÍDA – SK. B
RANTÍŘOV – HROTOVICE 2:2
Prvních deset minut bylo neplodných, až po Vostálově centru se v volovce objevil Bartejs, ale těsně minul. V 16. minutě dostal Vacek přihrávku do pravého křídla, potáhl balon a odcentroval, kde nabíhající Vostál hlavou perfektně umístil mimo dosah Růžičky. Ve 25. minutě udělala obrana hostů hrubku, do brejku se dostal Vacek, který si s nabídnutou šancí poradil excelentně – 2:0. Ve 33. minutě mohl Vaněk přidat třetí gól, ale sám před brankou hlavičkoval vedle. V závěru poločasu se dostali zpět do hry hosté, kterým pomohl roh a trefa Horáka.
A po pěti minutách druhé půlky už bylo vyrovnáno. Pavlíček fauloval ve vápně a penaltu bezpečně proměnil Škoda. V 70. minutě předložil Cabúk míč Vackovi, ten z hranice šestnáctky jen těsně minul. V 83. minutě mohli hosté výsledek otočit, ale domácí zachránila tyčka.

Góly: 16. Vostál, 25. Vacek – 43. Horák, 50. Škoda. Rozhodčí: Denev. ŽK: 1:4. ČK: 0:1 (88. Novák). Diváci: 72. Poločas 2:1. Rantířov: Fous – Kalný, Kozák, Šťastný (46. Cabúk), Pavlíček – Vostál, Bartejs (86. Cibulka), Vaněk, Kovačík, Vacek – Horáček. Hrotovice: Růžička – Pekárek, Škoda, Harant – Novák, Furiš, Horák, Holoubek, Florian - Fiala, Hadraba.