DOBRONÍN – H. BROD DOR. 3:1
Dobronín prodal zkušenost a snaživého soupeře porazil. „Byl to klasický přípravný zápas. Dorostenci měli víc balon na noze než my a podali sympatický výkon. Ale my jsme dokázali ty jejich chyby potrestat. My jsme tam měli hodně nepřesností, ale věřím, že se to časem zlepší. Je to i období, kdy zkoušíme různé varianty, a je to na úkor fotbalové kvality," hodnotí trenér Dobronína Jan Chramosta.

Góly Dobronína: Mikšíček 2, Macek. Poločas 2:0. Dobronín: Jonáš – Novotný, Cink, Červinka, Macek – Mikšíček, Sedláček, Pospíchal, Záškoda, Novák – Horáček. Střídali: Hlávka, Štefko, D. Meloun, P. Meloun, Bořil, Diňa.

V. BERANOV – LUKA B 4:0
V sobotu byla v Beranově pouť, a bývá tradicí, že se v sobotu stará o zábavu i fotbalový klub. Tentokrát měl pozvanou rezervu Slavoje Polná, která ale na poslední chvíli mač odřekla, takže její místo zaplnilo „béčko" Luk. To ještě v první půlce odolávalo, ale ve druhé domácímu týmu nestačilo. „První poločas byl vyrovnaný a myslím, že celkově byl ten zápas v dobrém tempu. Nakonec taková určitá kvalita i větší srdíčko rozhodly pro nás. Já jsem byl rád, že to kluci zvládli, jak hrát, tak slavit, užili si to se vším všudy," doplňuje kouč nováčka I. B třídy Kamil Eliáš.

Góly: Mráz, J. Hladílek, M. Havlín, V. Molva. Poločas 0:0. Velký Beranov: Markovič (46. Nevosad) – P. Tomášek, F. Molva, V. Molva, Marek Havlín, Martin Havlín, J. Štumar, Neshyba, A. Vrtal – M. Vrtal, M. Hladílek. Střídali: J. Hladílek, Mráz.

TŘEŠŤ – J. HRADEC 2:6
Jihočeši ukázali svou kvalitu a v Třešti přesvědčivě vyhráli. „V první půlce jsme chvilkami měli i převahu, ale nedokázali jsme své šance využít. Ve druhé už byla znát únava. Oni měli šest kluků na střídání, bylo dusno a teplo. Ale celkově to byl dobrý soupeř na zaběhání. Chtěli jsme hrát fotbal, nechtěli jsme hrát na výsledek, a vytvořili jsme si i gólovky, a to mě těší. Ukázalo to další naše nedostatky, pro poučení super utkání," hodnotí kouč Třeště Jiří Gregor.
Za hosty nastoupil Chaluský, který je v Hradci na zkoušce právě z Třeště. „Bylo vidět, že se chce ukázat, a hrál dobře, vyšlo mu to," pochválil bývalého svěřence Gregor.

Góly Třeště: Herkner, Lacina. Poločas 1:3. Třešť: Pešta – Tausch, Bláha, Novotný, Ivan – Mareš, Krejčí, Nechvátal, Herkner – Císař, Rod. Střídal: Lacina.

ŽDÍREC N. D. – KOSTELEC 3:3
Domácí poskládali tým namíchaný z hráčů „áčka" i rezervy, a na svém hřišti byli velmi blízko porážce. „Ještě v 91. minutě jsme vedli 3:1, ale pak jsme takovou nekoncentrovaností dovolili soupeři dva brejky. My jsme to nechtěli zatáhnout a bránit ten výsledek, hráli jsme otevřeně pořád. A zklamaný nejsem. Byl to dobrý soupeř a mělo to svou kvalitu. My jsme tam jeli s pěti kluky z béčka a dorostencem, protože byla velká marodka, tak jsem čekal debakl, ale kluci to zvládli skvěle, hecli se a pomohli nám. Hráli jsme to, co jsme potřebovali a chtěli hrát," říká trenér Kostelce Miloš Kračmar.

Góly Kostelce: Sekan, Fejt, Flégr (PK). Poločas 1:2. Kostelec: Plavec – Fejt, Smejkal, Novák – Číhal, Flégr, Procházka, Sekan, Lukšů – Hawerland, Pech. Střídali: Neděla, Čírtek.