Na hřišti polenského Slavoje se v utkání domácí rezervy s Bedřichovem zrodila remíza 1:1. „S bodem nejsem moc spokojený. Měli jsme trochu navrch a nedokázali jsme pořádně využít toho, že Bedřichov nebyl v nejlepším rozpoložení. Ale oproti minulému týdnu to nemohu srovnat, kluci se vyvarovali hrubek a hráli zodpovědně. Je škoda, že jsme nedali druhý gól, Čaloud mohl na konci rozhodnout, ale vykopli to z brány. Remíza je, myslím, ale spravedlivá, i když jsem zklamaný, že nemáme tři body," komentuje kouč Polné B Miroslav Koumar.

Bedřichovský trenér Stanislav Muzikant bod bere: „Ta remíza je spravedlivá. Nás trápil důraz soupeře, museli jsme navíc měnit sestavu, nebyl Pojer, chyběl Heřmánek, a proto nastoupili i dva dorostenci a Pech, který k nám přišel v týdnu. Hodně jsme tím míchali, a podle mě jsou obě strany asi spokojené."

V duelu Rantířova s Telčí padlo více branek a domácí slavili vítězství 3:1. „Myslím, že jsem Telč přehrávali i v osobních soubojích. Byla tam taková hluchá pasáž na začátku druhé půle, ale pak se kluci zvedli a mákli," říká asistent rantířovského trenéra Radek Pavlíček. „Pro nás je to obrovská vzpruha, že jsme to zvládli. Doma je to vždycky taková povinnost vyhrát, takže psychicky to kluky zvedne. Máme čtyři body, a to je myslím na ten start dobré. Důležité je, že jsme ještě neprohráli, a pozitivní je i to, že jsme dali hodně branek," doplňuje Pavlíček.

Telč odjela s prázdnou, i když trenér Josef Jančo si myslí, že nemusela. „My jsme začali dobře, těch patnáct minut jsme byli lepší, měli jsme tam i šanci. Pak se jim povedl takový brejk, na který jsem kluky upozorňoval, a my se dostali do srabu. Oni měli další dvě tutovky a mohli nás dorazit," popisuje první půlku kouč Telče.

Ve druhém dějství jeho tým srovnal krok. „Škoda, že jsme nepřidali druhý gól, protože jsme je zmáčkli. Bohužel jsme si pak dali vlastní, a pak jsme to otevřeli a dostali třetí. A navíc jsme strašně moc kecali, takže jsme dostali ještě dvě červené. Ty byly oprávněné, ale rozhodčí ty naše kluky vybejkoval, protože nepískal všechno," říká Josef Jančo. „Je to škoda, protože na body tam v té druhé půlce bylo," uzavírá.