A právě v nejvyšší fotbalové soutěži na Jihlavsku se bude hrát pořádný šlágr.V sobotu si to od 16.30 rozdají dva nejlepší celky soutěže! Jen škoda, že půjde jen o prestiž. O postupujícím do I. B třídy je totiž už přes týden rozhodnuto. Antonínův Důl tak může zítra proti Stonařovu doma potvrdit, že první místo a role lídra není náhodná.

V III. třídě je také na špici tabulky vše jasné, nejlepším týmem je Třešť B. Ale na chvostu to bude ještě pořádná řežba. Že padá Střítež je jisté, ale kdo bude tím druhým? To určí přímá nedělní bitva mezi rezervou Stonařova a Hodicemi! Domácí musí k záchraně vyhrát, hostům by stačil případně i bod. Kdo tedy bude tím druhým smutný?

PÁTEK
Okresní přebor: Ždírec – Brtnice (18.00, Svoboda).

SOBOTA
Okresní přebor: Puklice – Kozlov (13.00, Havlín), Černíč B – Jamné (Jelínek), Cejle – Luka B (Sobotka), A. Důl – Stonařov (I. Kříž).
III. třída: Větrný Jeníkov – Puklice B (12.30, Staněk), Věžnice – Červený Hrádek (Kremín), Třešť B – Dobronín B (Kalaš).

NEDĚLE
Okresní přebor: Nadějov – Batelov (Nerad), Rantířov B – Stará Říše B (Bednář).
III. třída: Brzkov – Dušejov (14.00, Solař), Bítovčice – Hybrálec (15.00, Zimola), Roma Jihlava – Střítež (Surán, UT Na Stoupách), Stonařov B – Hodice (17.30, Holub).

Není-li uvedeno jinak, začínají zápasy v 16.30.

ŠAMPIONKY! Fotbalistky jihlavské ZŠ E. Rošického si právem užívají triumf na Coca-Cola Cupu. V Dubnici nad Váhom vyhrály oba zápasy. Jejich úspěšné tažení sledovala i legenda českého fotbalu Jan Koller (uprostřed).
Coca-Cola Cup vyhrály fotbalistky z Jihlavy! Čeká je sladká odměna