„Sparta měla sama o sobě kvalitní mužstvo a přesto jsme si na jejím hřišti vytvořili zajímavé situace, které ale neskončily gólem. Potom naopak přišly dvě rychlé branky domácích, což mužstvo srazilo. Proti Dukle zase rozhodla penalta, po které soupeř zápas velmi dobře takticky dohrál a v závěru pojistil vedení z brejku,“ ohlíží se za uplynulými zápasy.

U juniorky je Procházka znovu od začátku jara, kdy začal jako asistent Michala Kadlece, s nímž měl v minulosti u stejného týmu otočené role. Kadlec se však před dvěma týdny přesunul k ligovému A-týmu k Josefu Jinochovi a Petru Čuhelovi.

„S Michalem jsme už u juniorky působili a na začátku jara na spolupráci navázali. Jeho odchodem k áčku se nic nezměnilo,“ říká Procházka.
Společně se během jara podíleli na vzestupu celku, který pod trenérem Kameníkem prožil bídný podzim. Mladíci Vysočiny v první části soutěže získali pouhých jedenáct bodů, v odvetné už jich mají dvanáct. Do konce soutěže zbývá odehrát pět zápasů, ve kterých může Jihlava vylepšit i postavení v tabulce, aktuálně jí patří čtrnáctá, tedy třetí nejhorší příčka.

„Je ale jasné, že prioritou je záchrana áčka v lize. Tomu se musí logicky přizpůsobit všechno. Oba týmy momentálně provází i nějaká zranění, takže náš tréninkový proces v nízkém počtu není ideální. S tím se ale musíme vyrovnat,“ dodal Procházka, jehož celek v neděli hraje na Zbrojovce Brno.