Festival složený nejen z přednášek a workshopů bude rozdělen do tří sektorů, ve kterých se uskuteční i meditace a tance. Akce začíná v 9 hodin a konec je naplánován večer.

Bohatý program zahájí v devět hodin ráno jihlavská fotografka Lea Nerudová vernisáží svých fotoobrazů, která bude doplněna o koncert Františka Kasla. Po koncertu budou následovat přednášky.

„Všechny hosty jsem pečlivě vybírala, ale asi nejvíce bych chtěla pozvat na přednášku věštce Ravena Argoniho, který běžně na festivaly nejezdí a bývá jenom v Praze na Výstavišti," sdělila pořadatelka akce Ív Ešmírová Kejzlarová.

Po třech letech na festivalu přibudou i nová zaměření. „Všechny tři ročníky jsem dělala hodně zaměřené na lidi, kteří se zajímají o duchovní tematiku, ale jelikož jsem navštívila i hodně festivalů v Německu, kde je to trochu jiné, tak jsem to udělala na tento způsobi tady. Bude tam i něco z neezoteriky, jako například cestovatelství, ochutnávka vína nebo psychologie," vysvětlila pořadatelka.

Občerstvení na festivalu bude bohaté. Nebude chybět ani domácí čokoláda, dorty či výborná káva. Celodenní vstupné na akci je 350 korun.

TOMÁŠ KUCEJ