Hrát se bude v sobotu i v neděli od 14 hodin na hřišti pod autobusovým nádražím. A cíl je jasný. Zvládnout hned první finálový mač. „To bychom chtěli, ale plán je vyhrát v sobotu i v neděli. Tím bychom je dostali pod tlak,“ říká kapitán jihlavské zálohy Petr Král.

Jenže jeho tým v této sezoně na Hodonín moc neumí. U soupeře dostal výprask 1:8, a ani doma na svého finálového soka nestačil. Podlehl mu 2:3 po nájezdech. Je tedy čas mu prohry vrátit! „Jsou silní. Mají tam i kluky z extraligy, takže jakákoliv chyba rovná se gól, bude to těžké,“ míní jeden z hráčů SK, který ví, kudy by mohla vést cesta k úspěchu. „Dali nám devadesát procent gólů z přesilovek, takže důležitá bude disciplína. Mají zkušený tým a podle mě to bude i hodně taktické. Z naší i jejich strany,“ podotýká Král.

Ilustrační foto.
Kam na fotbal na Vysočině

Ten však doufá, že po neděli bude stav série 2:0 pro jeho barvy. Pomoci by k tomu měla i skvělá jihlavská atmosféra. „My se na ty zápasy moc těšíme a doufám, že přijde opět hodně diváků a bude skvělá kulisa,“ láká na sobotní i nedělní mač Petr Král. „I u nich bývá pekelné prostředí, takže to bude finále se vším všudy. A já to vidím padesát na padesát. Vyhrát může kdokoliv,“ dodává.