Rozhodl o tom pražský městský soud, podle něhož vraždil, aby měl peníze na drogy. Muž vinu odmítá. Rozsudek není pravomocný.
První taxikář zemřel v lednu 2014, další dva během jediné noci v dubnu téhož roku. Podle obžaloby vraždil Virgulák kvůli penězům pokaždé tak, že si v centru Prahy zastavil taxi a nechal se odvézt na odlehlé místo. Tam řidiče střelil do hlavy a okradl ho. Vozem se vždy vrátil zpátky do středu metropole a tam ho zaparkoval.

Za zásadní důkaz soud označil pachové stopy obžalovaného, které se našly ve vozidlech zavražděných taxikářů. Stopy při procesu zpochybňoval Virgulákův advokát Michal Stupka, podle něhož nemohou být použity jako důkaz, jelikož nebyly odebrány podle pravidel.

Soudkyně Veronika Čeplová při zdůvodnění rozsudku uvedla, že policie nepochybila.

„K omylu nedošlo, nemohlo dojít k záměně pachových stop. Naprosto jsme vyloučili možnost, že by se s nimi mohlo manipulovat," řekla Čeplová. Za další podstatný důkaz označila výpovědi spoluvězňů, kterým se o vraždách v cele údajně svěřil Virgulákův mladší bratr Petr. Vězně v té době odposlouchávala policie.

První vražda taxikáře se pravděpodobně stala na silnici nedaleko Luk pod Medníkem. Další dvě vraždy pachatel přidal v noci z 10. na 11. dubna, těla obou obětí zanechal na cyklostezce u Uhříněvsi.