„Letní tábory probíhají na základnách Smrčná nad Sázavou, Hájenka Černé lesy u Brtnice a v Lovětíně u Batelova, příměstské tábory se konají přímo v sídle domu dětí a mládeže v Brněnské ulici v Jihlavě," sdělil Zdeněk Nápravník z Domu dětí a mládeže Jihlava.

V nabídce letních táborů jsou nyní v jednotlivých turnusech tyto celotáborové hry CK Black Wood, Říše pod hladinou, Zombieland anebo Kdo přežije Hájenku, Cesta na severní pól, Kouzelná země záhad a Terra Desperata. Bližší informace o letních a příměstských táborech najdete na webových stránkách www.ddmjihlava.cz nebo přímo v budově domu dětí a mládeže. Kapacita jednotlivých běhů je omezena, jeden z turnusů je již plně obsazen.

Pestré vyžití na prázdniny nabízí také polenský dům dětí a mládeže. Pro děti si připravili letní tábory s těmito tématy: Pekelně sportovní tábor, Indie, Kdysi dávno v jedné galaxii, Doba ledová - putování za mamuty, Sherlock detektivní kancelář Sherlocka Holmese, Cyklotábor Ventilek II nebo Taneční tábor. Zájemci se mohou hlásit i on-line, a to přes webové stránky www.ddmpolna.cz.

ZUZANA MUSILOVÁ