„V programu nebudou chybět výcviky zvířat, jako jsou tygři sibiřští, pumy americké, papoušci ara, dalmatini, poníci a opice z čeledě Makak," slíbil před příjezdem do Jihlavy produkční Prvního českého národního cirkusu Jo-Joo Jiří Výška.

Slíbení akrobaté pocházejí z Ruska, Česka a Mongolska a představí se ve vzdušných akrobaciích na šálách, vzdušném glóbu, čínských tyčích, rychlopřevlecích, plastické akrobacii a mnohých dalších vystoupeních. Cirkus Jo-Joo slibuje i jedno aktuálně lákavé představení. „Přivážíme program s finalisty Československo má talent 2011, show s názvem Strýc a synovec Jo-Joo," prozradil Výška. Pod názvem Cirkus Jo-Joo brázdí cirkus Českou zemi od roku 1996 a každým rokem se snaží přinášet divákům kvalitní program a neopakovatelné zážitky. Vybudoval ho Jaromír Joo, dnešní ředitel cirkusu.

Jaromír Joo navázal na tradici bývalého cirkusu Jadran, který byl při svém putování Rakouskem-Uherskem totálně nasazen. Éra cirkusu Jadran skončila rokem 1952, kdy došlo k jeho znárodnění.

V roce 1990 vzniká Cirkus Praga, který zakládá Jaromír Joo společně s finskými partnery a do roku 1995 putuje skandinávskými zeměmi, zejména pak Finskem, kde sklízel velké ovace, a přiblížil se až k Murmansku.

V Jihlavě u amfiteátru nachystal cirkus Jo-Joo první představení na středu 17. října od 17 hodin. Ve městě zůstane cirkus do neděle 21. října.