PSJ se podílí na rezidenčním projektu ve Washingtonu, D.C. Po rekonstrukci České národní budovy v New Yorku se společnost zapojila v roli spoludevelopera do realizace luxusního rezidenčního projektu, který roste v samém srdci čtvrti Georgetown, na prestižní adrese 1045 Wisconsin Avenue NW.

Investorem tohoto projektu je společnost Soco Connect LLC, v níž je PSJ více než pětinovým podílníkem. Celkové náklady na realizaci budovy střední velikosti činí 27,9 milionu dolarů. Vlastní stavební práce byly zahájeny v květnu 2013 a hrubá stavba bude provedena do konce letošního roku. „Zkolaudovaná stavba přivítá své obyvatele a první návštěvníky v září příštího roku," uvedl Ing. Miroslav Horňák, člen představenstva PSJ, jenž je pověřen dohledem nad projektem.

Projekt v sobě zahrnuje sedm luxusních apartmánů pro náročnou klientelu o celkové rozloze 2 465 metrů čtverečních, přičemž obytná část je navržena s jedním dvoupodlažním bytem a se šesti byty, z nichž každý zaujímá téměř polovinu podlahové plochy podlaží. Novostavbu v přízemí doplňují dva maloobchodní prostory, k zázemí domu patří také dvě podzemní podlaží s parkovací plochou pro cca 17 aut.

V přízemí se nachází vstup do objektu, rezidenční lobby, recepce, maloobchodní prostory, vjezd do podzemních garáží a tzv. duplex apartmán, který je rozložen do dvou podlaží. V podzemních podlažích se nachází veškeré technické zázemí objektu, sklepy a parkovací plochy. Druhé, třetí a čtvrté nadzemní podlaží obsahují vždy po dvou bytových jednotkách o rozloze až 400 metrů čtverečních. Nezbytnou součástí tohoto luxusního bydlení je fitness, střešní bazén, sluneční terasa a zelená plocha.