Město se dále bude prezentovat ve společném stánku České dědictví UNESCO a ve stánku Česká inspirace, jejichž je Telč členem.

„U stánků bude dostupný propagační materiál Telče s nabídkou historických a kulturních památek ve městě, zaměřený na akce, které se připravují pro tento rok. Chybět nebude ani celkový přehled v rámci kulturního kalendáře města Telče na rok 2015," řekla Věra Peichlová, vedoucí odboru kultury a propagace telčského městského úřadu. A dodala, že návštěvníkům ve stánku nabídnou i tematické brožury, propagační materiály, mapy a případně zodpoví všechny dotazy týkající se Telče.

Ve čtvrtek ve 13 hodin proběhne v expozici agentury CzechTourism na stánku Českého dědictví UNESCO křest nástěnného kalendáře s názvem České dědictví UNESCO romantické a tajemné a stolního kalendáře s názvem České dědictví UNESCO 12 divů světa. Oba kalendáře vydalo sdružení České dědictví UNESCO.

„Ve dnech 19. 22. února proběhne prezentace města Telče i na veletrhu Holiday World v Praze," doplnila další informace Věra Peichlová.

Sdružení České dědictví UNESCO a Česká inspirace se každoročně účastní nejvýznamnějších českých a zahraničních veletrhů cestovního ruchu. Cílem je oslovit svou mimořádnou nabídkou turistických atraktivit všechny zájemce o cestování od profesionálů až po klienty cestovních kanceláří a individuální cestovatele.

ZUZANA MUSILOVÁ