„Návštěvníci, kteří mají zakoupený jakýkoliv vstup do kryté části, mohou vyjít ven a zase zpět," potvrdil tiskový mluvčí Martin Málek. Pro tento účel byl zaveden turniket, který umožňuje projít do venkovní části akvaparku po přiložení čipu. Nachází se poblíž vyústění toboganu.

Lidé z vnitřní části bazénu si tak mohou na jednu vstupenku užít volné procházení mezi oběma částmi koupaliště během svého pobytu v akvaparku. „Je to skvělý nápad, že se obě části propojí. Ale přece jenom vstup do kryté části je dražší a to se nevyplatí. Myslím si, že lepší a levnější je si zaplatit vstup na hodinu dovnitř a pak být zbytek dne venku," uvedl návštěvník Jiří Hladík.

Svůj čas strávený ve vodním centru si účastníci mohou prodloužit, kdykoliv budou chtít, jen při odchodu doplatí na pokladně prodlouženou dobu.

Chladnější počasí nebude pro Jihlavany žádnou překážkou. Pěkný den na koupališti budou moci strávit tak jako tak, protože voda ve všech venkovních bazénech je vyhřívaná.

Až se vrátí do kryté části, mohou se ohřát v sauně nebo parní kabině. „Novinkou číslo dvě je zprovoznění pokladního automatu ve vstupní hale," řekl Málek. Vzniklo tak další prodejní místo, kde je možnost si zakoupit jakékoliv jednorázové vstupenky do venkovní části.