Po přestavbě zde byla zavedena masná a uzenářská výroba v rodinné firmě Akciová společnost pro průmysl masný a konzervový v Krahulčí, později JASA, a.s.

Satrapa byl vyhlášený svými chutnými párky, které rovněž uzavíral do konzerv, protože tam dokázal garantovat jejich chuť a trvanlivost. Dále se zde vyráběly guláše a nejrůznější maso v konzervách.

Plovárna Race v Sedlejově.
VIDEO: Skákat jako tarzan? I to museli zvládnout závodníci v Sedlejově

Maso z porážek ale nemířilo jen do konzerv. Již od začátku vyráběl Satrapa v Krahulčí také vyhlášené uzeniny. Z historických pramenů víme, že se zde vyráběly salámy blízké dnešnímu Šunkovému salámu, Gothaji nebo točenému salámu. Dlouhou historii má i Turistický salám nebo Vysočina.

Domácí Vysočanka nesmí v Brtnici chybět.
V Brtnici chystají dechovkové odpoledne, představí se i místní mažoretky

Stejně jako Satrapa vyráběl kvalitní trvanlivé výrobky, tak i dnes je pro Krahulík nejdůležitější kvalitní výroba trvanlivých, bezpečných potravin.

Zpracováno z tiskových podkladů firmy