„Myslím, že je to zasloužený výsledek,“ tvrdí kouč Sokola Zbyněk Peštál, jehož tým v první půlce vedl, pak také prohrával, a nakonec srovnal na 2:2. „Naštěstí jsme se vrátili do zápasu a ty dva rychlé góly nás nesrazily na zem. V první půlce jsme ještě měli další šance, ale Havlík těsně minul branku a Grepla vychytal gólman. Ale i hosté byli nebezpeční, hlavně z nákopů a standardek. Měli silové útočníky, kteří vyhrávali souboje. Měli tam několik závarů, ale naše obrana je dokázala uhasit,“ hodnotil první poločas Peštál.

Ve druhém už diváci gól neviděli, i když prý mohli. „Oni měli nebezpečné standardky, měli výškovou převahu, takže každý balon do vápna byl nebezpečný. Jednou to šlo těsně vedle. Ale i my jsme měli šance. Novák šel sám, ale gólman ho vychytal, a v poslední minutě postupovali Novák s Greplem na jednoho obránce, ale špatně to vyřešili. Ale takhle to mělo skončit, bylo to remízové utkání, doplňuje trenér Bedřichova.

V tabulce jsou po víkendu oba celky na 39 bodech a Peštála těší, že konečně měl výkon dobré parametry. „Bylo to kvalitní utkání, proti kvalitnímu soupeři. Jsem rád, že jsme to zvládli i při absenci dvou opor, Laciny a Pojera. Šanci dostali dorostenci Dvořáček a Neuwirth, a oba odvedli dobrý výkon,“ potěšilo trenéra. „Doufám, že se kluci vrátili k tomu, co jsme hráli na podzim. Dali tam bojovanost a chtěli. Doufám, že nás to nakopne a vrátíme se na vítěznou vlnu, ale víme, že v Mírovce to bude těžké,“ uzavírá Zbyněk Peštál. (vb)