Aby také ne. Oba se totiž nacházely na jiném pólu tabulky. Papírové předpoklady ale tentokrát nevyšly a po divokém utkání a výsledku 4:4 se body dělily.

Domácí nabuzeni čtyřmi výhrami v řadě a posílení touhou oplatit nedávnou drtivou porážku z poháru od A-týmu Slavoje Polná brzy spadli tvrdě na zem. Hned v 3. minutě skóroval hostující Jelínek, který rozpoutal gólovou přestřelku. Zanedlouho bylo po „vlastenci“ Skryji srovnáno. Poté dvakrát udeřil beranovský Ganzwohl, jenže mezi jeho trefy se vměstnaly zásahy Voráče a Smutného – 3:3!

Druhý poločas na brankách ubral, ale na zábavě nikoliv. Rozhodčí Krymová tahala z kapsičky jednu žlutou kartu za druhou, na každé straně pak rozdala po jedné červené. Do toho si dal Hladílek vlastní gól, a favorita tak musel devět minut před koncem zachraňovat vyrovnávací brankou Smejkal! Derby se vším všudy vítěze nenašlo.

V. BERANOV– SLAVOJ POLNÁ B 4:4

Góly: 7. vlastní Skryja, 20. a 37. Ganzwohl, 81. Smejkal – 3. Jelínek, 23. Voráč, 36. Smutný, 69. vlastní Hladílek. Rozhodčí: Krymová. ŽK: 3:6. ČK: 1:1 (43. R. Kittler – 72. Smutný). Diváci: 120. Poločas 3:3. Velký Beranov: Markovič – P. Kittler, Ganzwohl, Eliáš, Hladílek, Pokorný (63. Molva), Smejkal, R. Kittler, Miška, Pejřimovský, Křenek. Slavoj Polná B: Šejstal – Skryja, Jaroš, Kratochvíl, Voráček, Voráč, šimek, Gondek (88. Čaloud), Procházka, Smutný, Jelínek. (vb)