„Bohužel se nám tady pár hráčů seklo. A je možné, že nebudou hrát. Jedná se o Bičáka, Tesaříka a Štorce,“ sdělil Deníku horkou novinku vedoucí týmu Ladislav Michalec.

Záložník Osvětiman Veliče Šumulikoski poutal na hřišti v Nivnici velkou pozornost.
Veliče Šumulikoski: Fotbal mě pořád baví, nejsem frajer, který si vymýšlí

O co šlo? Dle informací Deníku se v přípravném utkání proti Dobkovicím nepohodl Marek Bičák s fanoušky. Hráče se zastal hrající trenér Dušan Tesařík. Následně prý došlo k hádce mezi Michalcem a Bičákem. Obránce Modré na základě této výměny názoru skončil. Tesařík, který měl být hrajícím trenérem, se k němu přidal.

„Proti Dobkovicím začali fanoušci na Máru řvát při rohovém kopu. Dušan se ho jen zastal. Já jsem se rozhodně nenechal nikým strhnout. Ale pokud Mára a Dušan hrát nebudou, taky odejdu,“ prozradil útočník Lukáš Štorc.

STAP VILÉMOV - ilustrační foto.
Boj o postup? Chceme hrát na špici, potvrzuje manažer Vilémova Sklenář

Tým z Děčínska tak má před startem sezóny problémy. „Tým by měl trénovat Fejfar starší a Havlín. Co se týče hráčů, tak se snažíme udělat dva druholigové hráče. Oba by hráli v obraně. Ale nemůžu být zatím konkrétní,“ tvrdí Michalec.

Jiskra toho v přípravě moc nepředvedla. Dokázala porazit ústecký dorost, následovaly porážky s Velkými Hamry, Dobkovicemi a Novým Borem.

Petr Průcha.
Kdysi skočil z kraje do ligy. Gól jsem dal i Čechovi, vypráví Petr Průcha

V Modré navíc skončili dva velezkušení borci. „Tonda Čapek odešel do Heřmanova, Víťa Žák zase do Březin. K dispozici po zranění ještě nebude Kamil Podolský. Naopak přišel Stožický. Rádi bychom za Matějku sehnali ještě jednoho brankáře, hodně nás tíží post stopera. Ale sehnat hráče je těžké,“ zdůraznil Michalec.

„Naše cíle jsou jasné, chceme se zachránit,“ dodal vedoucí týmu.

FK JÍLOVÉ - ilustrační foto.
Jílové předvedlo rošádu, tým povede kouč Salava