Hradečtí byli v depresi. Třikrát v lize ztratili, vypadli v poháru, doma s Vlašimí ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE prohrávali. Pak přišel zlom. Ve druhé půli nedělního duelu váleli a zvítězili 3:1. Střídající Filip Zorvan k tomu přispěl pěkným gólem i nadějným výkonem.

Fotbalista Lukáš Magera.
Zbrojovku vede nový kapitán. Od Melichárka převzal pásku útočník Magera

V jakém stavu bylo mužstvo po posledních duelech?
Řekněme si na rovinu, že to nebylo nic veselého. Ale trenér nás hned po zápase v poháru uklidňoval, že takové přicházejí. Asi deka před Vlašimí byla, ale nic světoborného, abychom se z toho skládali.

Vy jste střídal za stavu 1:1.
Než jsem nastoupil, tak jsme právě dali gól, takže to k elánu přidalo ještě víc, než kdybych tam šel za stavu 0:1. Ale jsem rád, že když jsem tam přišel, tak jsme zápas otočili a zvládli ho vítězně a v závěru jsme si snad poprvé v této sezoně dokázali víc jak pětkrát přihrát. Takže o to je to lepší.

Dal jste gól, hrál velmi slušně. Čím to?
Poprvé jsem tam šel jako podhrotový hráč, doteď jsem hrál přece jen níž, jsem rád, že jsem dostal šanci a jsem rád, že to bylo právě na podhrotu. Čísla k tomu patří, ale je to jen jeden gól, což je stále málo. Doufám, že to bude pokračovat v lepších číslech.

Arsenal Česká Lípa - Železný Brod 1:0 (0:0).
Juventus, Real či Ajax. Názvy slavných klubů, jež najdete i na českých vesnicích

Je pro vás velký rozdíl nastoupit ve středu zálohy nebo na podhrotu?
Myslím, že jsem nebezpečnější v útočné třetině. Já ale mám balon rád a jsem i rád, když hraju níž a můžu míč rozehrát. Ale stále komfortněji se cítím na pozici výš.

Řekl jste si o místo?
Doufám. Nikoho nebaví tady sedět na lavičce a objíždět - když to řeknu blbě - druholigové stadiony, kde to je jako třeba tady rozkopaný. Snad jsem si o to řekl, ale je to jen jeden zápas.

Znojmo vidělo pět československých gólů do sítě Barcelony
Do Znojma přijela slavná Barcelona. Výběr Čechů a Slováků jí nastřílel pět gólů

Jak je možné, že po prvním gólu přišla taková změna?
Protože gól vždycky strašně nabudí. Když ho tým dá, tak je hned větší elán běhat a makat. Teď jsme ho dali zaplaťpanbůh brzy poté, co jsme obdrželi.

Prezident SK Spartak Příbram Vladimír Králíček.
Příbram bere jako Barcelonu. Prezident Spartaku: Chci vychovat velký talent