I. B TŘÍDA – SK. A
TIS – A. DŮL 1:1
Zápas měl podobný scénář jako na podzim. Domácí byli v celé zápase lepším týmem, ale nedokázali využít své příležitosti a naopak soupeř využil hned v prvním poločase chybu Tisu, který nechal volný střed a Gavallér tak mohl poslat hosty do vedení. Pak se ještě ukázal ve dvou brejcích jako nebezpečný, ale víc mu domácí nedovolili.

Domácí se dočkali až v 60. minutě, když dostal Radil přihrávku za obranu a šel sám na Šimka. První střelou ho sice trefil do nohy, ale balon se odrazil zpátky k němu a napodruhé už se nemýlil. O deset minut později mohl jít Tis do vedení, ale Zezulák trefil z nepřímého kopu jen spojnici. „Jsme spokojený s nasazením, ale jen škoda, že jsme nedokázali využít dalších příležitostí a získat tři body,“ řekl k utkání domácí trenér Miloslav Kozlík.

Ilustrační foto.
Na pracovníka jatek zaútočil býk. Muž skončil v nemocnici

„Zlatý bod z venku. Domácí byli silní na balonu, v první půlce jsme jakž takž stíhali, ale druhý poločas byli na hřišti jen oni. Musím smeknout před klukama, že to vybojovali za takové situace, protože máme velkou marodku. Měli jsme štěstí. Oni hrají dobře a myslím, že půjdou nahoru, ale mají asi smůlu, v tomto případě to bylo pro nás dobře,“ zhodnotil první letošní mač trenér Antonínova Dolu Vladimír Čurda.

Góly: 60. Radil – 28. Gavallér. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 1:2. Diváci: 50. Poločas: 0:1. Tis: Sojka – Vala, Radil, Benák, Šidlák – Benda (50. Novotný ml.), Miřátský, Hortenský (68. M. Kozlík), Bárta – Rosecký, Zezulák. A. Důl: Šimek – Zdarsa, Čurda, Všohájek, Duba – Slavík, Vorálek, Kříž – Šancl, Gavallér (82. Volák), Kovačík.