„Hodonín je kvalitativně samozřejmě někde jinde, nicméně se s ním udělat výsledek dá. Jenomže za konstelace, že hráči nebudou dělat chyby a dodrží pokyny. Ani jedno z toho se ale nestalo,“ podotkl Maša.

Po necelé čtvrthodině to bylo 3:0, poločas skončil dokonce 6:2. „První čtyři góly jsme domácím nabídli na zlatém podnose. I když jsme dokázali využít jejich mezery v zadních řadách, tak dotahovat takové manko je téměř nemožné,“ ví bystřický lodivod.

Ten se ještě v poločase snažil, aby jeho svěřenci zápas dohráli se ctí, ale stal se pravý opak. Následovalo totiž dalších šest inkasovaných gólů.

„Ze druhé půle jsem obrovsky zklamaný zejména z přístupu některých hráčů, kteří se na to doslova vykašlali,“ vytočilo Mašu.

Ve svojí druhé sezoně u bystřického týmu tak musel skousnout pád do krajského přeboru.

Nová kašna na náměstí Republiky ve Žďáře funguje od jara 2015. Vytvořil ji sochař Jiří Plieštik z mrákotínské žuly.
Dívky si v noci zadováděly v kašně

„O tom ale nerozhodl zápas v Hodoníně. Tam bychom ve kterékoliv části sezony jeli s tím, že nemáme co ztratit. Body jsme poztráceli v jiných zápasech, bohužel ten poslední nevrhá dobré světlo na nikoho z nás,“ podotkl Maša, o jehož setrvání na lavičce se rozhodne koncem tohoto týdne.

„Musíme si sednout s vedením a nějakým způsobem si spolupráci vyhodnotit,“ dodal Maša.