I. B TŘÍDA – SK. A

LÍPA – KOSTELEC 1:3
Lípa si doma chtěla spravit chuť po nepovedeném zápase v Mírovce. První půl hodinu se jí to na hřišti dařilo. Do vedení šla ve 12. minutě Vendlem, který překonal Nováka. Jenže potom začali hru hosté pomalu vyrovnávat a o vyrovnání se postaral Sekan. Po přestávce se šance střídali na obou stranách, štěstí se nakonec přiklonilo na stranu Kostelce. Ten do vedení dostal Kočí. Lípa musela na posledních šest minut hru otevřít a snažit se o vyrovnání. Otevřenou obranu potrestal b nastavení Gabrhel.

Góly: 12. Vendl – 33. Sekan, 84. Kočí, 90. Gabrhel. Rozhodčí: Ryšánek. ŽK: 2:2. Diváci: 52. Poločas: 1:1. Kostelec: Novák – Vavroušek, Procházka, Sekan, Doležal (67. Gabrhel) – Nikodým, Číhal, Fejt, Lapeš – Flégr (89. Kružík), Kočí.

ČERNÍČ – POČÁTKY
(nehráno – hosté se nedostavili)

I. B TŘÍDA – SK. B

KŘOVÍ – KNĚŽICE 3:2
Domácí vlétli do záchranářského souboje raketovým způsobem. V 6. minutě se uvolnil Lukáš Němec, nahrál Kalinovi, který propálil gólmana hostů. O šest minut později to bylo už o dva góly. Kalina uvolnil Škorpíka, jehož přízemní centr proměnil ve druhý gól Lukáš Němec. Jenže vstup do druhé půle byl zrcadlovou kopií té první. Kněžice v 51. minutě poslaly dlouhý nákop do velkého vápna Křoví, s nímž si poradil Krupica a snížil na 1:2. Vyrovnání zařídil v 58. minutě Pejchal, který využil další nakopnutý balon do šestnáctky domácího mužstva. Jelikož obě mužstva potřebovala získat všechny tři body, hnaly se obě jedenáctky za vítězným gólem. Po řadě šancí na obou stranách tak rozhodl v 87. minutě domácí Tichý, který střelou na zadní tyč nedal hostujícímu gólmanovi sebemenší šanci.
Góly: 6. Kalina, 12. L. Němec, 87. Tichý – 51. Krupica, 58. Pejchal. Rozhodčí: Sliž. ŽK: 3:2. Diváci: 50. Poločas: 2:0. Kněžice: Kourek – Kříž, Svoboda, Zelenka, Brychta – Uher (86. Pavelka), Salák, Sobotka, Diviš (46. Krajcr) – Pejchal (71. Vlček), Krupica.

V. BERANOV– DUKOVANY 1:1
Souboj nabídl solidní partii, a na góly se dlouho nečekalo. Domácí byli odměněni za aktivitu už ve 4. minutě, v níž se prosadil Tomášek. Jenže skórovat se po další čtvrthodině povedlo i hostujícímu Sedláčkovi, který nedal Markovičovi šanci. Ve druhé půlce se čekalo na chybu a rozhodující trefu. Ani jeden tým ale už nedokázal udeřit, a tak se body po zásluze dělily.
Góly: 4. Tomášek – 19. Sedláček. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas 1:1. V. Beranov: Markovič – P. Kittler, Štumar, Smejkal, Tomášek – A. Vrtal, R. Kittler, Eliáš, Matějíček – Ganzwohl, Molva (87. M. Vrtal).

Ilustrační foto
Stonařov deklasoval rezervu Černíče patnácti góly!