I. A TŘÍDA – SK. A

BEDŘICHOV – LEŠTINA 2:1
Prvních patnáct minut měli opticky převahu důrazní hosté. Poté se začali osmělovat domácí a mohli jít i do vedení, jenže Lacina svůj únik nezakončil gólově. Hosté také zahrozili, ale to se vyznamenal Šána. Ve druhé části se hrála vyrovnaná partie, než přišel dlouhý aut, chyba v domácí obraně, kterou potrestal pohotový Mišovic. Domácí se nechtěli smířit s porážkou a po přeskupení řad se v závěrečné desetiminutovce nakonec dočkali obratu! Lacina z hranice velkého vápna obstřelil Novotného, a gólman Leštiny pak nestačil ani na střelu levačkou stejného hráče, který rozhodl o tříbodovém zisku.

Góly: 81. a 89. Lacina – 49. Mišovic. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 1:8. Diváci: 60. Poločas 0:0. Bedřichov: Šána – Mašek, Paulík, Vaněk, Novák – Göth (64. Mareš), Grepl, Pojer, Neuwirth (54. Janák) – Lacina (90. Vorálek), Heřmánek.

H. BOROVÁ – DOBRONÍN 2:2
Domácí vstoupili do utkání se třemi útočníky, a tím Dobronín zaskočili. Hned ve třetí minutě šli také po zásluze do vedení, když se trefil Petr Veselý. Druhou branku pak přidali po centru a důrazu Pecha a zakončujícího Zdeňka Frühbauera. Domcáí druhá branka mírně ukolébala a přestali zbytečně hrát. Což vedlo ke snížení, když se prosadil střelec hostů Tomáš Sedláček. Po půlce už se domácí k dobrému výkonu na začátku zápasu nevrátili, ale i přesto si vytvořili více brankových příležitostí. Ty ale zůstaly nevyužité. Naopak Dobronín srovnal.

Góly: 3. P. Veselý, 17. Z. Frühbauer – 28. a 68. T. Sedláček. Rozhodčí: Škorpík. ŽK: 4:3. Diváci: 66. Poločas: 2:1. Dobronín: Kotrba – Smejkal, Cink, Novotný, M. Štefko – Horáček (47. Bořil), Pospíchal, Svoboda, Chramosta – T. Sedláček, Diňa.

H. BROD B – KOSTELEC 2:1
Na obou stranách se hrál technický fotbal, kdy více brankových příležitostí měli hosté. Ti ovšem nastřelili dvě tyčky a jedno břevno a nebo ztroskotali na skvěle chytajícím Zelenkovi. Ten jim lapil hned pět gólovek. Do vedení šel Kostelec, když po centru do vápna dokopl balon do sítě Lapeš. Ještě do poločasu se Brodu podařilo srovnat, po rychlé akci se sám před brankou objevil Polcar a nemýlil se. Po změně stran do vedení poslal hlavou domácí Hejkal. „Pro nás to bylo šťastné vítězství. Soupeř měl smůlu, ale brankář Zelenka měl dnes den D,“ uznal spokojený kouč domácích František Souček.

Góly: 41. Polcar, 59. Hejkal – 32. Lapeš. Rozhodčí: Novák. ŽK: 3:3. Diváci: 80. Poločas: 1:1. Kostelec: Novák – Vavroušek (74. Doležal), Lapeš, Hrubeš, Zadražil – Číhal, Procházka, Fejt, Flégr – Tomášek, Čekal (68. Gabrhel).

PACOV – TELČ 2:1
Pacov začal dobře, čtvrt hodiny diktoval tempo hry, ale gól dát nedokázal. Blízko byl hlavně hlavičkující L. Rybčák, který spálil doslova tutovku. Hra se pak vyrovnala a udeřilo na druhé straně. Mezi stopery si naběhl Matouš a šikovně přeloboval vybíhajícího Basíka. Po přestávce domácí prostřídali, přeskupili sestavu a získali převahu. Z té se nakonec rekrutoval i obrat ve skóre. Ze skrumáže srovnal Jaroslav Přibyl, střelou do šibenice rozhodl Dvořák.

Góly: 70. Jaroslav Přibyl, 78. Dvořák – 33. Matouš. Rozhodčí: Šťastný. ŽK: 1:5. Diváci: 100. Poločas: 0:1. Telč: Vašina – Všohájek, Solař, Žákovský (72. Hejl), Matouš, Páral, Klobas (56. Havlík), Kujal, Nosek, Beňo (46. Novák), Jančo.

ŽIROVNICE – TŘEŠŤ 4:3
Ve vyrovnaném prvním poločase mohl jako první skórovat Lacina, jeho lob ve 3. minutě se mezi tyče nevešel. Ke slovu se tak dostali domácí. Po rohu Vodáčka otevřel hlavou skóre T. Hřebecký, na 2:0 upravil po rychlé akci Cajz. Skvělou čtvrthodinku Žirovnice zakončil třetím gólem po další přímočaré akci T. Hřebecký. Pak se karta otočila, šance začali proměňovat hosté a po přestávce se za stavu 3:3 začínalo znovu. Druhá půle patřila herně domácím, kteří nakonec strhli vítězství na svou stranu. Minutu před koncem se ze závaru před brankou prosadil Staněk.

Góly: 11. a 16. T. Hřebecký, 14. Cajz, 89. Staněk – 18. Tausch, 27. Lacina, 30. Ivan. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 2:1. Diváci: 90. Poločas: 3:3. Třešť: Bečica – Tausch, J. Svoboda, Kodys, Krejčí – J. Novotný (70. M. Novotný), Ivan, Lovětínský, Lacina – Kantor, Bláha (86. P. Svoboda).

I. A TŘÍDA – SK. B

ŽĎÁR B – ČERNÍČ 3:1
Rezerva Žďáru mohla už v 7. minutě jít do vedení, ale Filipi v jasné šanci branku přestřelil. Žďárská lavička se tak mohla radovat až ve 22. minutě, Peňáz centroval z levé strany a Janů otevřel skóre zápasu. Sedm minut před pauzou podnikla Černíč ojedinělý brejk, z nějž Matyáš Lovětínský vyrovnal – 1:1. Vedení mohl žďárským barvám těsně před pauzou vrátit Russ, jenže sám před brankou hostů hlavičkoval pouze do rukou gólmana Nováka. Vedení si béčko Žďáru vzalo zpět v 54. minutě. Domácí pak zahodili spoustu šancí, než v 84. minutě podnikl individuální akci Musil a Machatka výhru pečetil.

Góly: 22. Janů, 54. Z. Peňáz, 84. Machatka – 38. M. Lovětínský. Rozhodčí: Kubeš. Bez ŽK. Diváci: 70. Poločas: 1:1. Černíč: Novák – V. Leitkep, M. Leitkep, Borkovec, M. Lovětínský, Povolný, Janoušek, Brom, Lacina, D. Lovětínský (61. Deutschar), Čermák.