PŘIBYSLAV – DOBRONÍN 3:4
Překvapivě hodně starostí měl tým z krajského přeboru s výběrem trenéra Chramosty. Jeho svěřenci byli v první půlce lepší, v té druhé nakonec dokázali udeřit víckrát a získat tak cenný skalp. „Oproti minulému týdnu to bylo markantní zlepšení. Oni nás možná trochu i podcenili a my čekali na jejich chyby. Hráli jsme dobře, hlavně v první půlce jsme si vytvořili hodně šancí a mrzí mě, že jsme je neproměnili. Na druhou stranu strašně lehce inkasujeme. To se táhne už z podzimu,“ hodnotí trenér Jan Chramosta.

Góly: Horáček 2, T. Sedláček, Cink. Poločas 1:1. Dobronín: Kotrba (46. Babínek) – Smejkal, L. Sedláček, Cink, Laňka – Horáček, Štefko, Svoboda, Pospíchal, Chramosta – T. Sedláček. Střídali: Novotný, Diňa, Štefka.

TŘEŠŤ – SAPELI POLNÁ 7:3
Jasnou výhru nad účastníkem přeboru trenér domácích František Cvach nepřeceňuje. I na takovém utkání totiž našel spoustu chyb. „Do obrany jsme byli mizerní, podržel nás gólman. Byly tam okna, ne okýnka. Hlavně v první půlce to skřípalo. Po deseti minutách jsme prohrávali 0:2, a to se stát v mistráku, tak je po zápase,“ říkal kouč Třeště, který na druhou stranu uznal, že ofenzivní sílu jeho tým měl parádní. „Do útoku jsme hráli výborně,“ pochválil tým Cvach.

Góly: Rod 3, Kantor, Gutwald, Krejčí (PK), Ivan. Poločas 4:2. Třešť: Kousal – J. Svoboda, Kodys, Tausch, Novotný – Gutwald, Krejčí, Ivan, Kříž (P. Svoboda) – Kantor, Rod (Dolejší).


BEDŘICHOV – CEJLE 2:2
Rozdíl dvou tříd znát nebyl, naopak. Bedřichov sice držel víc míč na kopačkách, ale šikovný soupeř chodil do rychlých brejků a dvakrát udeřil. Favorit byl nakonec rád, že alespoň v závěru smazal dvoubrankové manko. „Po tom třešťském béčku jsme si zase uřízli ostudu. Podcenili jsme soupeře, hráli alibisticky a sobecky. Způsob, jakým jsme tu zimní přípravu odehráli je dost alarmující. Jestli chtějí kluci hrát příští rok I. A třídu, tak by se měli nad svými výkony zamyslet,“ čertil se bedřichovský kouč Stanislav Muzikant.

Góly: Mašek, Janák. Poločas 0:1. Bedřichov: Šána – Mašek, Poulík, Mareš, Pokorný – Vorálek, Lacina, Göth, Novák – Janák, Pojer.

ANTONÍNŮV DŮL– RANTÍŘOV 5:4
Kvůli počasí se hrálo pětasedmdesát minut, i tak ale padaly góly jako na běžícím páse. Hatrickem se blýskl „exrantířovský“ Kovačík a tři góly zaznamenal i kapitán soupeře Živný. „Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. Oni byli lepší v první půlce, my ve druhé. Ale já z toho měl dobrý pocit, i když jsme vlastně dali všech devět gólů, protože čtyřikrát jsme jim to namazali. Příprava to byla dobrá, velmi dobré úrovně, vyrovnaná a my jsme měli štěstí, že jsme za těch neregulérních podmínek dali vítězný gól,“ hodnotí trenér Antonínova Dolu Vladimír Čurda.

Góly: Kovačík 3, Všohájek, Tichánek – Živný 3, Procházka. Poločas 3:3. Antonínův Důl: Hanusek – Zdarsa, Slavík, Všohájek, Čurda – Vorálek, Tichánek, Šancl, Kříž – Gavallér, Kovačík. Střídali: Duba, Pirožek. Rantířov: Krupica – Grundza, Kunče, Horáček, Vyskočil – Lát, Živný, Procházka, Lojda – Cibulka, Bartejs. Střídali: Housa, Cabúk, Böhm.

ČERNÍČ – PEČ 2:6
Černíč si to rozdala s týmem z okresního přeboru, a tvrdě narazila. „Hráli jsme hrozně, pomalu. Byl to nekompaktní výkon, vše bylo špatně a na ničem se nedá najít žádné pozitivum. Bylo to takové rozčarování,“ kroutil hlavou kouč František Distel. „Oni sice nehráli špatně, ale je to pořád účastník okresu, se kterým bychom si měli poradit,“ ví trenér.

Góly: Borkovec, Čermák. Poločas 0:3. Černíč: Novák – V. Leitkep, Lovětínský, Deutschar, M. Leitkep – Doležal, Čermák, Brom, Janoušek – Hajdík, Borkovec.

LUKA N. J. – KOUTY 2:3
Kouty byly po celé utkání lepší, ale mladíci z Luk s nimi výsledkově dokázali držet krok a nepřipustili, aby soupeř z krajského přeboru vyhrál velkým rozdílem.„Bylo vidět, že hrají vyšší soutěž, byli lepší na balonu. Moc jsme si nezahráli, nedařila se nám kombinace, ale bylo to i tím, že jsme opět hráli v jiné sestavě, než bychom měli nastupovat v mistrácích. Doplnili jsme to dorostenci, a ti si s tím poradili. Je to to tom, aby kluci nabrali zkušenosti,“ dodává kouč Luk Vladimír Hekerle.

Góly: F. Toman, Tůma. Poločas 1:3. Luka n. J.: R. Toman – Šimek, Kubeš, Pokorný, Čaloud – Číhal, Flesar, Tůma, Švaříček – F. Toman, Bulant. Střídali: Hanáček, Hájek.