O jediné dvě branky zápasu se postaral v rozmezí necelých pěti minut už v prvním poločase ostrostřelec Mešanović.

JIHLAVA – CHRUDIM 2:0

Jihlavští fotbalisté nastoupili do generálky bez Hanuše, Jánoše, Kukoľa a Šourka, kteří nebyli k dispozici kvůli zdravotním problémům, a také Junga a Demetera, již oblékli v dopoledním zápase s Třebíčí dres juniorky. V prvním poločase předvedli solidní výkon, do první šance se dostal ve 14. minutě Mešanović. Jihlavský kanonýr se však prosadil až později, a to v 19. a 23. minutě. V obou případech těžil ze své pohotovosti a přihrávek Marka, respektive Vaculíka.

Po změně stran však jihlavské tempo hry opadlo. Vysočina si vyprodukovala jen neplodný tlak, utápěla se v nepřesnostech.

„Sledovali jsme zápas dvou odlišných poločasů. Ten první měl z naší strany rozhodně vyšší kvalitu. A to i přesto, že nám na začátku chvíli trvalo, než jsme se dostali do patřičného tempa. Každopádně nám i tento zápas napomohl k tomu, aby nám vykrystalizovala základní sestava na ligový start. V něm ale musíme podat mnohem lepší výkon," zhodnotil zápas na webových stránkách klubu trenér Luděk Klusáček.

Góly: 19. a 23. Mešanović. Diváci: 150. Poločas: 2:0. Sestava Jihlavy: Blažek – Marek, Tlustý, J. Krejčí (72. Kryštůfek), Hybš (72. Batioja) – Štěpánek, Kučera (72. Přeučil) – Kliment (72. Fulnek), Šulek, Vaculík (72. Marcin) – Mešanović (60. Harba). Trenér: Klusáček.