Podle stejného scénáře. Vysočina vstoupila do dalšího ligového duelu na stadionu Hradce Králové opět skvěle. Už v šesté minutě otevřel skóre útočník Stanislav Tecl. Domácím se ale podařilo po půlhodině hry vyrovnat a další branku už fanoušci neviděli. Zápas tak skončil remízou 1:1.

Lepší vstup do utkání si jihlavští fotbalisté nemohli přát. Hned z výkopu se dostali do nadějné pozice, ale Vaculík se k zakončení nedostal. Hosté ale nadále pokračovali ve své aktivitě a byli záhy odměněni.

Po uplynutí páté minuty hry agilní Vaculík nacentroval od rohového praporku a jím vyslaný míč našel přesně hlavu Stanislava Tecla 0:1.

Domácí se ihned vrhli do frontální ofenzivy a před Blažkem opakovaně hořelo. Hradečtí útočníci ale byli buď zbrklí, nebo je stačila zpacifikovat kompaktní a spolehlivá obrana Vysočiny. Z obranné ulity ale Vysočina nevylézala a prakticky nepřešla na útočnou polovinu.

Za pasivitu pak byl jihlavský tým potrestán. Uškovič krásnou přihrávkou z pravé strany našel volného Šislera, který už neměl problém zasunout míč do prázdné branky.

Jihlavané o sobě dali opět vědět až v závěru poločasu. Nejprve na Jungrův centr do vápna nikdo nenabíhal, stejně jako o chvíli později na přihrávku Mešanoviče. V dobré pozici nezpracoval míč Koloušek. V nastaveném čase první půle mohli ještě udeřit hradečtí hráči. Po rohovém kopu Štěpána vyskočil na centr nejvýše domácí kapitán Fukal a hlavou trefil tyč Blažkovy branky.

Rovněž druhou část hry začal aktivněji nováček. Na Kolouškův přímý kop si naskočil na zadní tyči Šourek, jeho hlavička v pádu však mířila mimo tyče. Z náporu Vysočiny se rekrutovala i tutovka Jungra, který ale přestřelil domácí svatyni.

Nováček byl až do závěrečného hvizdu aktivnější, ale s blížící se devadesátou minutou přece jenom i Vysočina začala nakládat s míčem opatrněji. Dvě minuty před koncem se jí to mohlo vymstít.

Nervovou soustavu hostujících trenérů i příznivců polechtali, naštěstí neúspěšnými, nebezpečnými střelami Janoušek a Hochmeister. Odpovědět mohl svým brejkem Masopust, ale ani on se neprosadil a oba týmy se tak rozešly smírně. Jihlava ani ve třetím duelu v lize neprohrávala, přesto na svoji první výhru nadále čeká. Kladem je, že naopak zůstává mezi neporaženými týmy.