Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala středoškolskou kuchařskou soutěž. Svůj kulinářský um a fantazii tam při přípravě pokrmů z kozího sýra a pstruha předvedlo deset soutěžních týmů.
Zdroj: Jaroslav Loskot
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala kuchařskou soutěž.
Zdroj: Jaromír Kulhánek
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala kuchařskou soutěž.
Zdroj: Jaromír Kulhánek
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě ve středu pořádala kuchařskou soutěž.
Zdroj: Jaromír Kulhánek