Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Zdroj: Deník/ Ondřej Švára
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal
Malé gastronomické hody zpestřily sobotní program na sjezdovce v Novém Jimramově. Lidé mohli ochutnávat z pěti různých domácích gulášů, kteří místní kuchtíci připravovali z vlastních surovin a vařili v kotlících na otevřeném ohni přímo pod hlavním svahem.
Zdroj: Deník/ Libor Plíhal