Na sladko. První ročník Mrkvancobraní měl oživit tradici pečení této pochoutky, která se každoročně v Polné připravuje na Mrkvancovou pouť. Letos se ale v Polné peklo už v srpnu. Do soutěže o nejlepší mrkvance se zapojilo třiapadesát soutěžících.
Zdroj: Deník/Ivana Holzbauerová
Zdroj: Deník/Ivana Holzbauerová
Na sladko. První ročník Mrkvancobraní měl oživit tradici pečení této pochoutky, která se každoročně v Polné připravuje na Mrkvancovou pouť. Letos se ale v Polné peklo už v srpnu. Do soutěže o nejlepší mrkvance se zapojilo třiapadesát soutěžících.
Zdroj: Deník/Ivana Holzbauerová
Na sladko. První ročník Mrkvancobraní měl oživit tradici pečení této pochoutky, která se každoročně v Polné připravuje na Mrkvancovou pouť. Letos se ale v Polné peklo už v srpnu. Do soutěže o nejlepší mrkvance se zapojilo třiapadesát soutěžících.
Zdroj: Deník/Ivana Holzbauerová