Momentka z březnového ročníku letošního kola soutěže v Remeši za účasti týmu Kraje Vysočina.
Zdroj: Kraj Vysočina
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot
Francouzský šéfkuchař Philippe Mille, držitel dvou michelinských hvězd učil vařit studenty gastronomie na Vysočině.
Zdroj: Deník / Jaroslav Loskot