Za jídlem 24. 4. 2021 4 U Kozlíků teče pivo proudem. Natočí vám Starokladno, Černého Havíře nebo Bohouše Minipivovar Starokladno začal psát svou historii v roce 2009 v prostorách restaurace U Kozlíků a…
Za jídlem 22. 4. 2021 4 Svůj život zasvětil rybám. Vyzkoušejte recepty z nové knihy Miloše Štěpničky Když se kuchař věnuje jednomu gastronomickému zaměření většinu života, musí už něco umět a měl by…
Za jídlem 10. 4. 2021 Recept na slaný karamel: k této delikatese stačí jen pět ingrediencí Slaný karamel. Na tuto delikatesu budete potřebovat jen jen pět ingrediencí a výsledek bude stát…
Za jídlem 2. 4. 2021 5 Velikonoční recepty: jehněčí pečeně lze udělat čtyřikrát jinak K Velikonocům patří spousta tradic a mnohé z nich mají oporu i v gastronomii. Výrazným…
Za jídlem 1. 4. 2021 7 Velikonoční mazanec a beránek: snadné recepty na klasické sváteční dobroty Jestli se chcete držet i během pandemie velikonočních tradic, každý sváteční den byste měli jíst…
Za jídlem 31. 3. 2021 Nadýchaná velikonoční nádivka s mandlemi: recept není složitý a chutná skvěle Velikonoce jsou tu! Upečte si nádivku s křupavými mandlovými lupínky, lze ji použít i jako…
Za jídlem 23. 3. 2021 4 Dejte šanci červené řepě. Sluší jí čokoláda i kefír Do červené řepy se nejde nezamilovat: je zdravá, chutná a díky své zářivé barvě v každém jídle…
Za jídlem 21. 3. 2021 Čokoládový hřbet: vynikající recept, který je pro mnohé vzpomínkou na dětství Jaký dezert si nejvíc pamatujete z dětství? „Já tento kořeněný čokohřbet a klidně bych ho…
Za jídlem 19. 3. 2021 Recept na teplý salát s pečenou čočkou: zasytí a navíc prospěje zdraví Dnešní skvělý recept od foodblogerky Markéty Chovancové prospěje vašemu zdraví. Teplý salát z…
Za jídlem 15. 3. 2021 Recept na křehké rohlíky či raženky: jde to i bez dlouhého kynutí Rohlíky či raženky. Jsou rychlé, zjednodušené, bez dlouhého kynutí. Křehké na povrchu, jemné…
Za jídlem 14. 3. 2021 Rychlá buchta na plech: vynikající recept, na který stačí jedna miska Máte chuť na sladký dezert, ale nemáte moc času na jeho přípravu? Nezoufejte a vyzkoušejte skvělý…
Za jídlem 13. 3. 2021 4 Roman Vaněk se pustil do receptů pro správné chlapy: kuchařky pro masožravce Pokud někdo sám ohodnotí svou práci jako dokonalou, zbystříme. Je ten člověk vážně tak dobrý,…
Za jídlem 12. 3. 2021 Krémová polévka z mrkve. Skvěle zahřeje i zasytí V chladnějších dnech zaručeně prohřeje a zasytí krémová polévka z pečené mrkve se zázvorem. K…
Za jídlem 6. 3. 2021 Recept na rychlý chlebíček: péct ho lze i bez droždí a jíst se dá na víc způsobů K dnešnímu receptu na rychlý chlebíček, který můžete péct i bez droždí, přidala foodblogerka…
Za jídlem 28. 2. 2021 Nadýchané malé dýně: skvělá chuťovka, která potěší na snídani i na svačinu Dezert z dýně je skvělá chuťovka podle receptu foodblogerky Markéty Chovancové. Nejlíp chutná s…
Za jídlem 21. 2. 2021 Rychlé lívanečky na snídani: recept není náročný a peněženku nezruinuje Pikud máte chuť na luxusní sladkou snídani, vyzkoušejte recept na úžasné lívance podle…
Za jídlem 14. 2. 2021 Moučník s červeným srdcem: recept není žádná věda a výsledek ohromí Ať už Valentýna slavíte nebo ne, je to fajn příležitost upéct něco srdíčkového, třeba krásný…
Za jídlem 13. 2. 2021 Valentýnské mňam psaníčko: dezert z tvarohového těsta rozněžní každého Zkuste překvapit svůj protějšek zamilovaným dezertem z tvarohového těsta. Pokud ho doladíte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 11. 2. 2021 Připravte si s dětmi jejich oblíbené recepty, ušetříte tím spoustu času Koronavirová pandemie a s ní spojená karanténa, home office a zavřené restaurace. To vše nás…
Za jídlem 9. 2. 2021 8 Masový věnec: teplý chutná nejlépe, ohromíte s ním nejen hosty Vypadá efektně a chutná nebesky. Masový věnec je stvořený k omráčení návštěvy při rodinné oslavě.…
Za jídlem 7. 2. 2021 Rychlé tvarohové koblížky bez kynutí: recept je jednoduchý a výsledek skvostný Čerstvé koblihy jsou velmi oblíbené snad v každé rodině. Zkuste vytvořit variantu, kterou zvládne…
Za jídlem 4. 2. 2021 6 Pivo jako ingredience. Základem je na vaření vybrat kvalitní pivo Možná toho o pivu víte hodně. Možná víte i mnohé o vaření. Teď ale můžete zjistit, jaká piva se…
Za jídlem 3. 2. 2021 Pudingoš s kakaem: chuťově i vzhledově vymazlený moučník Máte chuť na vynikající moučník od foodblogerky Markéty Chovanové? Vyzkoušejte pudingoš - závin z…
Za jídlem 2. 2. 2021 4 Recepty s brusinkami: Chutnají skvěle a ještě prospívají zdraví Díky vysokému obsahu vitaminů C, E a dalších antioxidantů se tyhle lehce nahořklé červené bobule…
Za jídlem 24. 1. 2021 5 Veganský životní styl je filozofie, za kterou se vydává čím dál víc Čechů /RECEPTY/ Začněte nový rok odlehčeně. Inspirovat se můžete ve veganské kuchyni. Je nejen zdravá,…
Za jídlem 21. 1. 2021 Polévka z červené řepy: díky smetaně a jablku se stane nezaměnitelnou lahůdkou Krémová polévka z červené řepy, zjemněná jablkem a smetanou patří mezi oblíbené recepty…
Za jídlem 19. 1. 2021 27 Tradiční vesnická zabijačka přichází znovu do módy. Na co vše nezapomenout? Zima se od nepaměti pojí s tradiční vesnickou zabijačkou. A ta zase přichází do módy. Ti praví…
Za jídlem 17. 1. 2021 Chutné a rychlé. Domácí nudličky dají polévce nezaměnitelnou chuť Nudle do polévky. Můžete je koupit v obchodě, ušetří vám práci. Pokud však ochutnáte domácí nudle…
Za jídlem 9. 1. 2021 Jablkový koláč se smetanou: víkendový skvost nejen pro návštěvu Obrácená nekynutá jablečná buchta vylepšená vrstvou lahodné smetany. Vyzkoušejte tento skvělý…
Za jídlem 1. 1. 2021 10 Novoroční mlsání: čočka nemusí byt jen na kyselo, existují i sladké recepty Na Nový rok byste podle tradice měli jíst čočku, aby se vás držely peníze. Tuto zdravou luštěninu…
Za jídlem 31. 12. 2020 Silvestr nemusí být plný cukru a tuku. Low-carb alternativu vaše tělo ocení Doba a životní styl se kromě stresu vyznačují nadbytkem nevhodných potravins přemírou cukru a…
Za jídlem 20. 12. 2020 Vánoční madlenky. Pokud se dodrží správný postup, budou lehké jako sníh Znáte madlenky? Jde o typické francouzské pečivo, které má tvar mušličky. Pokud se bude držet…
Za jídlem 19. 12. 2020 Domácí kremrole: Upéct lze i méně tučné, příprava není složitá Jak na domácí kremrole? Zkuste recept od foodbloggerky Markéty Chovancové. Jsou méně tučné, než…
Za jídlem 17. 12. 2020 Klášterní rohlíčky: oblíbené vánoční cukroví trošku jinak Na vánočním stole by neměly chybět rohlíčky, oblíbené cukroví v českých domácnostech. Existuje…
Za jídlem 14. 12. 2020 Panna cotta. Smetanovou dobrotu původem z Itálie připravíte velmi snadno Panna cotta je italský smetanový dezert z oblasti Piemontu. Jeho příprava snadná, recept na…
Za jídlem 11. 12. 2020 Měkké vánoční perníčky. Tradiční cukroví, u kterého si zuby nevylámete Perníčky z tohoto těsta jsou hned měkké, vyladěné chuťově i konzistenčně. Tento recppt od…
Za jídlem 8. 12. 2020 Vánočka ze šesti pramenů. Klenot, po kterém se o svátcích jen zapráší Vánočka patří mezi tradiční sváteční pečivo. Foodblogerka Markéta Chovancová vám prozradí recept…
Za jídlem 5. 12. 2020 10 Sladké vánoční pohoštění: Nálož receptů, které potěší děti, dospělé i dietáře Letošní Vánoce budou kvůli pandemii koronaviru dost jiné, rodiny budou pospolu více než kdy jindy…
Za jídlem 3. 12. 2020 Zdravé mlsání. Vyzkoušejte jednoduchý koláč s lískovými oříšky Lískové oříšky poskytují velký zdroj energie pro tělo. Jsou dobře stravitelné, dokonce ještě lépe…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 1. 12. 2020 Pro lepší imunitu stačí přidat do jídla častěji žampiony, říká poradkyně Jak zlepšit imunitu, abych se nenakazil koronavirem nebo jiným respiračním onemocněním? Takovou…
Za jídlem 29. 11. 2020 Trochu jiné řízečky. Ideální rychlá večeře, kterou děti milují Trochu jiné kuřecí řízky s bazalkou. Tento recept nabízí čtenářům populární foodblogerka Markéta…
Za jídlem 22. 11. 2020 8 Hmyz jíme i nevědomky, třeba v čokoládě. Na talíři to je přitom hotový poklad Jedlý hmyz obsahuje spoustu proteinů, není náročný na chov a chutná většinou po oříšcích. Zní to…
Za jídlem 21. 11. 2020 10 AKTUALIZOVÁNO Mistr štramberských uší: Nebráním se modernizaci, ale chci zachovat tradici Jméno Ladislava Hezkého patří ke Štramberku stejně neodmyslitelně jako typické pochoutky, jež už…
Za jídlem 20. 11. 2020 7 Pivo tu vaří už od středověku. Vydejte se do Dobrušky za tekutým F. L. Věkem Právo várečné bylo podle historických záznamů měšťanům z Dobrušky uděleno už v roce 1320, takže…
Za jídlem 17. 11. 2020 6 Recepty pro posílení imunity: Pomáhá droždí, zelí i šípek Na posílení imunity je důležitá zdravá a vyvážená strava s dostatečným množstvím ovoce a zeleniny…
Za jídlem 13. 11. 2020 6 Recepty na nejoblíbenější zdravé saláty: domácí Coleslaw, čočkový i bramborový Lahodné saláty a zelenina by neměly chybět v žádném jídelníčku. Vyzkoušejte naše recepty, na…
Za jídlem 11. 11. 2020 7 Pečená husa a svatomartinské víno. Českou tradici nezastavil ani koronavirus Svátek svatého Martina je tradičně spojený nejen s jeho v posledních letech neaktuálním příjezdem…
Za jídlem 8. 11. 2020 5 Recepty na zapečené vepřové: s anglickou slaninou, se sýrem nebo zázvorem Vepřové je spolu s hovězím nejčastěji používané maso v české kuchyni. Pokrmů z něj existuje celá…
Za jídlem 4. 11. 2020 5 Červená řepa má v kuchyni široká využití. Vyzkoušejte muffiny nebo pomazánku Červená řepa má širokou škálu kulinářského využití jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Připravte…
Za jídlem 1. 11. 2020 15 Jak se žije veganům v Česku: Situace se zlepšuje, úskalích je méně Je jich stále víc. Vzdělaní mladí lidé se dobrovolně vzdávají běžného způsobu stravování a volí…