Telč porazila ve druhém semifinálovém utkání rezervu Velkého Meziříčí znovu 5:1, a cestu do finále měla celkem rovnou. Veverská Bítýška také odmítla komplikace, i když odvetu s Bystřicí vyhrála pouze o gól. Zápas o vítěze soutěže je na programu v sobotu od 17 hodin na zimním stadionu v Telči.

KRAJSKÁ SOUTĚŽ – SEMIFINÁLE

SK TELČ – V. MEZIŘÍČÍ B 5:1
(stav série 2:0)

Od začátku se žádný z celků nikam nehnal, ale na úvodní branku se dlouho nečekalo. Po šesti minutách se po přihrávce Kreta prosadil domácí Kotrba. Rozhodčí Kukeně pak rozdal několik trestů na obou stranách, ale přesilovky gól nepřinášely. Až po čtvrthodině neuhlídali hosté Práška, který měl dodat Telči klid. Jenže po chvilce domácí chybovali a Hubl se nemýlil – 2:1.

Dvoubrankový náskok si vzal výběr SK po změně stran a pohotové dorážce Bíny. Meziříčí mohlo korigovat v početních výhodách, ale ani v té dvojnásobné nedokázalo překonat jistého Švece v domácí svatyni. A to „béčko" mrzelo, protože v závěru třetiny zvýšil Prášek na 4:1.

Telč v tu chvíli věděla, že když odehraje závěrečnou část koncentrovaně, postup do finále ji nemine. Meziříčí sice ještě párkrát zazlobilo, ale v koncovce to skřípalo, takže jediný, kdo skóroval, byl domácí Kret, který korunoval vítězné představení svého týmu.

Branky: Prášek 2, Kret, Kotrba, Bína – Hubl. Rozhodčí: Kukeně – V. Ryšavý, A. Ryšavý. Vyloučení: 11:7. Diváci: 429. Třetiny 2:1, 2:0, 1:0.
V. BÍTÝŠKA – BYSTŘICE 5:4

Branky: Němec 2, V. Živný, Vacek, Sokolovský – Ludvík, Humpolíček, Marek Svoboda, Martin Svoboda. Rozhodčí: Sibera – Horký, Nikola. Vyloučení 7:4. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 110. Třetiny 3:0, 1:2, 1:2.