Zpěvák společně se skupinou Bacily složili minulý rok zcela nový koncertní repertoár, který stojí na základech třídeskového kompletu jenž nese název Příběhy, Písně a Balady.

Na jednom z nejrozsáhlejších nahrávacích projektů ve své době se podíleli hudební skladatelé Ota Petřina, Jan Neckář a textaři Ladislav Kantor a Zdeněk Rytíř. Dramaturgie se ujal Michael Prostějovský. Některé písně, které zazní na jihlavském koncertu, provází fanoušky již od osmdesátých let.

„Koncertní program bude doplněn dalšími písněmi, bez kterých si fanoušci nedovedou koncerty Václava Neckáře představit. Zazní písně z alb - Tomu, kdo nás má rád, Planetárium, Podej mi ruku a Projdem Václavák, My to spolu táhnem dál, ale i z nejnovějších CD Dobrý časy a Mezi svými. Zavzpomínáme mimo jiné i na úplné začátky působení Václava Neckáře v divadle Rokoko a na éru Golden Kids,“ sdělila podrobnosti Jarmila Hlávková z předprodeje vstupenek jihlavského Domu kultury.

Vstupenky na koncert známého zpěváka a herce Václava Neckáře, který mimo jiné hrál v populární pohádce Šíleně smutná princezna, byly v předprodeji od začátku října minulého roku. Aktuálně zbývají poslední volná místa na balkon za 290 korun.

Lubomír  Typlt.
Jedlíky kukuřice vystaví v jihlavské galerii již tento týden