„Akci bude moderovat Karel Paštyka se svým divadlem. Pro děti připravujeme také program s rodinným parkem Robinson, který nabídne soutěže a k dispozici bude jejich nafukovací loď. Domluvený je i akvazorbing,“ řekl pořadatel akce Tomáš Korec. Během odpoledne předvede své vystoupení také jihlavský taneční soubor Hotch Potch, který vystoupí ještě jednou ve večerních hodinách. Po šesté hodině odpoledne se na pódiu vystřídají rockové kapely Lady Kate, Mercedes Band a Nukleár.

Ilustrační foto.
Batole nechala na balkoně a šla popíjet

Z centra města se dá do Zborné jet městskou hromadnou dopravu – autobusovou linkou číslo 5. Připravena bude ale také speciální autobusová doprava, která bude mít zastávku na Masarykově náměstí.

Stejně jako minulé ročníky, tak i letošní Zborná volná pomůže někomu, kdo se na místo ze zdravotních důvodů nemůže dostavit. „Vstupné je dobrovolné a výtěžek z něj půjde na pětiletého Bedříška, který je postižený mozkovou obrnou,“ upřesnil Tomáš Korec. Minulý rok Zborná Volná pomohla dvěma nemocným dětem částkou převyšující třicet tisíc korun.