Až to zdraví dovolí, naservíruje šestinásobná držitelka hudebních cen Anděle nevšední hudební zážitek plný experimentování a netradičního hudebního pojetí. 

Ilustrační foto
Prvňáčků přišlo letos k zápisu nejméně za osm let

Lenka Dusilová není na české hudební scéně žádným nováčkem. Na začátku své kariéry patřila ke hvězdám českého poprockového proudu. Ze středního proudu se ale vymanila a rozhodla se odejít k osobitějšímu stylu. Je mimořádným úkazem na hudební scéně. 

Stala se ikonou novátorského popu, které si získává čím dál větší publikum. V samostatných sólových vystoupeních experimentuje s loop machine, stylovou otevřeností, hráčskou erudicí a nezaměnitelnými vokálními technikami.

V současné době vystupuje rovněž s kapelou Baromantika, což je pražská indie-pop kapela založená zpěvačkou a působí v ní s Beatou Hlavenkovou, Viliamem Bérešem, Patrickem Karpentskim a Martinem Novákem. Rovněž je součástí divadelního uskupení Spitfire Company, se kterým absolvovala evropské turné s představením One Step Before the Fall. Představení získalo prestižní taneční cenu Herald Angel Award.