V jejím recitálu zazněly známé písně jako Most přes minulost či Desatero. Bílá nezapomněla zmínit své přípravy na narozeninový koncert.

„Devátého dubna mám v Bratislavě tak veliký koncert, že si to ani nedokážu představit," poznamenala Lucie Bílá, která bratislavskou show oslaví své životní jubileum.

Ač je zpěvačka momentálně v nepříjemné životní situaci, před časem přišla o maminku, tak to na sobě nenechala znát a s radostí bavila publikum svými humornými zážitky.

Trojnásobné ovace

Jihlavské publikum bylo z recitálu nadšeno a svůj vděk za zpěvaččino vystoupení projevilo hned trojnásobným potleskem ve stoje.

Spokojené je také vedení pořádajícího DKO. „Lucie má svojí agenturu, která ji zastupuje, a spolupráce s ní je docela příkladná, protože se profesionalitou blíží ke Karlu Gottovi. Je vidět, že fanoušky rozhodně neodmítá, a je vidět, že jí koncerty nedělají žádný problém," prozradila ředitelka DKO Věra Podhorská.

Lucie Bílá je již mnoho let jednou z nejpopulárnějších zpěvaček v Česku. Je držitelkou osmnácti zlatých ocenění Český Slavík Mattoni a na kontě má množství dalších hudebních cen.

TOMÁŠ KUCEJ