Přestože od jeho vítězství v druhé řadě soutěže Česko hledá Superstar uplynulo už osm let, Vlasta Horváth se nezměnil. Místo na pomyslný trůn večírkového krále usedl na místo spolujezdce kapelní dodávky a objel republiku několikrát dokola. Za dlouholetou podporu se nyní svým fanouškům rozhodl odvděčit. Vyslyšel jejich přání a nazpíval první vánoční autorskou píseň s názvem Přihořívá. Naživo ji představí už v pátek od 21 hodin v jihlavském hudebním klubu Ježek.

První verze nového vánočního singlu Přihořívá vznikla již před třemi lety, až letos ji ale Vlasta Horváth vytáhl z muzikantského šuplíku a dokončil. „Impulsem pro složení vánoční písně pro mě byli především moji fanoušci. V průběhu uplynulých let na mě neustále apelovali s tímto přáním, ale vždycky z toho nakonec sešlo. Za to, že nezůstalo u planých slibů a píseň je konečně hotová, patří velký dík kamarádce Elišce Hlavové, která pro mě otextovala nejen Přihořívá, ale i další skladby z připravovaného alba," říká talentovaný zpěvák a muzikant, který se chtěl vyvarovat natočení prvoplánové koledy.

Aktuální singl ale není jediným dárkem, který si pro fanoušky připravil. Radost jim udělá i novou verzí svých webových stránek, která bude spuštěna ještě před Štědrým dnem, a dvěma akustickými koncerty. Ten první se uskuteční v pátek v jihlavském hudebním klubu Ježek.