Jedinečný bude například společný dvojkoncert Bratří Ebenů a Druhé trávy, kde se budou obě kapely předhánět v tom, kdo zahraje lépe písničky toho druhého. „Velkou radost nám udělal Vlasta Redl, který přijede do Telče nejen se svojí kapelou, ale uvidíme ho po letech hrát s AG Flekem. Bude to koncert, který se nebude opakovat,“ řekl organizátor Vojtěch Kolář.

Zážitkem pro všechny hudební fajnšmekry bude koncert mandolinisty a multiinstrumentalisty Radima Zenkla s mongolskou skupinou Sedaa. Lidé si určitě nenechají ujít ani nejspíše už poslední koncert Spirituál kvintetu v Telči. Tato legendární folková kapela příští rok totiž oslaví 60 let od svého vzniku a pak přestane hrát. Ve velkém stylu pak bude koncert folkových Nezmarů, kteří zahrají své notoricky známé písně s podporou celého symfonického orchestru.

Ilustrační foto
Ženu okradly za bílého dne dvě náctileté

„Na nové scéně na Panském dvoře se pak bude zpívat, tančit a všelijak řádit třeba s Tata Bojs, kteří vloni v Telči oslavili 30 let a hrálo jim to parádně, tak jsme si je museli pozvat ještě jednou. Také se tu vůbec poprvé odehraje koncert zpěvačky a herečky Báry Polákové a také závěrečná swingová tančírna se Zatrestbandem,“ doplnil další informace Kolář.

Za pozornost určitě stojí také swingové zahájení s Melody Makers, kouzelný koncert Anety Langerové, tradiční večer s Hradišťanem, dobročinný koncert s Tap Tap nebo vždy vyprodaný koncert Karla Plíhala. Více na www.prazdninyvtelci.cz.