Předchozí
1 z 6
Další

FOTO 1Zdroj: Jurič Pařil

V létě jsme natáčeli můj nový videoklip k písni Zůstaň se mnou. Záběry kapely jsme pořídili za plného odpoledního provozu na kruhovém objezdu v Telči. Byl to famózní počin. Moc jsme si to užili a bylo velice zajímavé pozorovat reakci lidí, kteří náhodně projížděli kolem.

FOTO 2.Zdroj: Jurič Pařil

Selfie po náročném požáru rodinného domu. Klasický učebnicový scénář - bílá tma, hučení a praskání ohně a všudypřítomný smrad kouře. Zásah se obešel bohudík bez zranění. Požár jsme dostali pod kontrolu spolu s jednotkami dobrovolných hasičů bez větších komplikací.

FOTO 4.Zdroj: Jurič Pařil

Občas mě napadne i bláznivý nápad jít si zaběhat delší tratě. Vždy jsem byl hlavně na krátké sprinty a vytrvalostní sporty jsem nenáviděl. Dnes joggingu pomalu přicházím na chuť, zvlášť když mi v uších hraje kvalitní motivační hudba.

FOTO 5.Zdroj: Jurič Pařil

Občas si zazpívám i státní hymnu na pietních akcích a městských slavnostech. Toto foto bylo pořízeno při oslavách výročí 50 let založení profesionálních hasičů v Třebíči. Vždy je to pro mě obrovská pocta zpívat naši státní hymnu.

FOTO 6.Zdroj: Jurič Pařil

V loňském roce jsem se stal vlastníkem vytěženého lesíku, kam si chodím s dětmi hrát – pracovat. Miluji práci v lese, ovšem živit bych se jí nechtěl. Je to ohromná dřina, a proto obdivuji a vzdávám hold všem lesním dělníkům, kteří se perou s aktuální kůrovcovou kalamitou.

FOTO 7.Zdroj: Jurič Pařil

Na závěr jsem si nechal aktuální rodinné foto s mými milovanými dětmi Fildou a Barborkou.