deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Jakub Tručka

redaktor

Jakub Tručka

Jako sportovní redaktor Brněnského deníku píše především o fotbale, věnuje se ale i dalším míčovým hrám a všem úspěšným a zajímavým sportovcům z kraje.

Tomáš Danko

Narodil jsem se v malém šumavském městečku, odkud mě na jih Moravy odvlálo až vysokoškolské studium. Díky praxi jsem se dostal do Deníku, kde jsem dostal vysněnou nabídku na pozici sportovního redaktora, sport je totiž odjakživa mým hlavním koníčkem.

Deník/Radek Cihla

Ze všech sportů u mě vede samozřejmě fotbal, rád se ale podívám i na hokej, tenis nebo míčové sporty. A samozřejmě nesmím zapomenout na formuli 1, kde jsem velký fanoušek Ferrari.

ČTK

Naprosto mi tak sedí, že se převážně věnuji fotbalu, baví mě i informování o nižších soutěžích. Mnohdy totiž při zápasech okresních či krajských soutěží zažijete atmosféru, kterou v profesionálních ligách neokusíte. Baví mě ale i utkání v halách, kde stačí i hrstka fanoušků, aby vytvořila parádní kulisu.

< Předchozí
1 z 4
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků jižní Moravy:

Prozkoumejte jiný region ČR: