více >>

Velikonoce jinak - překvapení pro návštěvu

Akce již skončila

Velikonoce - pro někoho svátky jara pro jiného velký křesťanský svátek.

U nás se dopoledne na velikonoční pondělí dveře nezavřou. Přichází kluci v neomezeném věku, aby se jim dostalo pomlázky a některým i drobného občerstvení, když si udělají chvilku i na krátkou návštěvu.

Velikonoční pondělí zakončujeme slavnostním obědem u tchýně, kde se sejde celá rodina.

Jak probíhají Velikonoce u vás? Jaké je u vás kromě mazance a beránka tradiční velikonoční menu? Nechce to změnu? Pro návštěvy drobné občerstvení formou tapas s jehněčím kebabem a na sváteční tabuli hrášková polévka s mátou a konfitované jarní kuřátko?

V Gurmandii se na Velikonoce připravíme se Zdeňkem Křížkem.

Menu:
Velikonoční tapas bar (Easter tapas bar) - jehněčí kebab, cizrnový humus s červenou řepou, marinovaná zelenina, nakládaná křepelčí vajíčka

Hrášková polévka s mátou, zastřené vejce, parmská šunka

Konfitované jarní kuřátko s čočkou beluga, růžičkovou kapustou a tymiánovou omáčkou

Maximální počet účastníků na kurzu je 10 - to zaručuje možnost individuálního přístupu lektora.

Získáte certifikát o absolvováním kurzu.

V ceně kurzu jsou všechny potřebné suroviny, občerstvení po celou dobu trvání kurzu, tištěné receptury a zapůjčení zástěry.

Co nesníte během kurzu, si odnesete domů.

Délka kurzu: 5 hodin

16. 4.  (16:00–21:00)
Jihlava, Jihlava
SDÍLEJ:

AKCE V OKOLÍ