„Dříve zmiňované dopravní omezení na ulici Rafaelova se z jednoho víkendu rozšiřuje na tři. Důvodem jsou rozsáhlé práce na opravě povrchu vozovky. Práce budou rozděleny do tří úseků. Provoz bude v místě omezení řízen kyvadlově pomocí semaforů,“ oznámil Ondřej Hedbávný z třebíčské radnice.

Rekonstrukci vozovky bude provádět Krajská správa a údržba silnic. Práce začnou o víkendu 8. a 9. července, pokračovat budou 15. a 16. července a skončit by měly po víkendu 22. a 23. července. S dopravním omezením musí řidiči počítat v úseku od křižovatky se Sportovní ulicí po křižovatku s ulicí Manželů Curieových.

Čáslavice. Ilustrační foto.
Volejte sláva a tři dny se radujte! Čáslavice budou slavit ve velkém stylu

„Dále upozorňujeme cestující městské autobusové dopravy, že po dobu trvání omezení dojde u linky číslo 11 ke zrušení zastávek Kaufland a Mototechna, které budou nahrazeny zastávkou Samešova,“ vzkázal Ondřej Hedbávný.

Objízdná trasa linky číslo 11 povede ulicemi Cyrilometodějská, Velkomeziříčská, Samešova a Modřínová. U linky číslo 12 dojde ke zrušení zastávek Cyrilometodějská, Kaufland a Mototechna, objízdná trasa povede po ulicích Bedřicha Václavka, Bráfova, Nádražní, Bráfova, Sportovní, Brněnská a zpět.

Iniciativu podporují i obce a města na Třebíčsku, včetně například Dalešic, Hrotovic, Jemnice, Moravských Budějovic, Náměště nad Oslavou nebo Okříšek.
OBRAZEM: I letos budou vlát na radnicích moravské vlajky