Firma nyní vyrábí ve dvou výrobních halách formy pro vstřikolisy určené pro plastový průmysl. S novou halou plánuje rozšířit výrobu a také nabírat nové pracovníky.

„Jsme zakázková výroba a části forem pro vstřikování plastů vyvážíme do celého světa. Americký Milacron má své pobočky v Číně, Německu a Indii. V České republice má dva výrobní závody, v Poličce a v Šašovicích. Milacron před dvěma lety vstoupil do české firmy Tirad v Šašovicích. V současné době zaměstnává šašovický Milacron 230 lidí,“ popsal generální ředitel Stanislav Veselý. Milacronu patří ještě zákaznické centrum ve Vsetíně. Tam se zaměřují na servis a prodej náhradních dílů do strojů, které vyrábějí plastové výrobky.

V areálu firmy v Šašovicích již vyrostla hala distribučního centra, která je v provozu od 1. dubna 2015. V současné době finišují práce na zprovoznění třetí haly. „Postupně sem navážíme stroje a technologii. Vyrábět se zde budou díly vstřikovacích lisů pro závod v Poličce, kde se budou lisy montovat,“ přiblížil Veselý.

Po řádění pachatele či pachatelů zůstaly na hřbitově v Sokolí rozbité prosklené skříňky na pietní předměty, pomníkové lampy a odlomený kříž na jednom z pomníků.
Hyenismus. Na hřbitově v Sokolí někdo poničil třináct hrobů
Vojenský vrtulník musel nouzově přistát u Mohelna.
Vojenský vrtulník musel nouzově přistát na stepi