Na vnitřních úpravách nepřehlédnutelné dominanty moravské metropole se podílí jihlavská akciová společnost PSJ, která byla generálním dodavatelem stavby AZ TOWER a také je i developerem tohoto ojedinělého projektu.

„S ohledem na smluvně potvrzené či zarezervované prostory můžeme konstatovat, že k prodeji zbývá poslední apartmán, k dispozici jsou již jen dvě poslední menší obchodní jednotky a pozvolna se zaplňují podlaží určená pro administrativu. Setkáváme se také s poměrně velkým zájmem klientů o proměnu některých open-space prostor v AZ Toweru v soukromé zubní ordinace či kliniky plastické chirurgie," uvedl Ing. Jiří Mutl, manažer Divize development PSJ.

Bílooranžový mrakodrap obsahuje dvě podzemní a třicet nadzemních podlaží. Moderní multifunkční objekt nabízí přes 17 tisíc metrů čtverečních obchodních, kancelářských a rezidenčních ploch. Ve dvou podzemních patrech zaparkuje 272 aut. V obchodní galerii, která prochází přes první tři podlaží budovy, se nachází atrium s recepcí a prostory pro 14 obchodů. Připravuje se zde kavárna, restaurace a na konci října budou dokončeny prostory největšího wellness a fitness centra v Brně.