Ze soutěže odjíždíte s jednou ze čtyř cen. Jste tedy spokojení?

Dagmar Nechvátalová: „Je to skvělá cena. Je to i výzva jít do toho dále, bavilo nás to.“

Barbora Šiplová: „Bylo to super. Pro mě je to ta nejlepší cena, co jsme mohli vyhrát. Nyní víme, že jsme super tým. Nepřijeli jsme sem vyhrát, ale užít si to.“

Ondřej Brtník: „Byla to parádní zkušenost. Výhra byla už to, že jsem se sem dostali a mohli soutěžit.“

Myslíte si, že jste byli skutečně lepší tým než soupeři?

Barbora Šiplová: „Co jsme koukali na první týmy, nevpadalo to, že by si spolu povídali. Když jsme to viděli, tak jsme se snažili co nejvíce spolu komunikovat, nebýt nervózní a být v pohodě.“

Jak dlouho jste se na soutěž připravovali?

Barbora Šiplová: „Bylo to hodně. Trénovali jsme přibližně tak desetkrát vždy půl dne.“

Setkali jste se s mnoha kulinářskými hvězdami. Kdo pro vás byla ta nej?

Dagmar Nechvátalová: „Pro mě určitě všichni, kdo byli v porotě a velice mě potěšil také přístup pana Milleho nejen na včerejším setkání. Byl velice vstřícný a příjemný ke všem účastníkům, i hodnocení pro ně bylo přínosné. Pro mě je tedy na prvním místě pan Mille.“

Barbora Šiplová: „Podle mě byli super všichni, jejich rady jsme si vzali k srdci.“

Ondřej Brtník: „Parádní zkušenost byla se všemi, nejvíce si ale vážím pana Milleho, že se sem vůbec dostavil.“