„V sále Divadla na Kopečku v pondělí 18. prosince vystoupí žáci z hudebních a tanečních zájmových kroužků. Začátek bude v pět hodin odpoledne,“ informovala o akci Kateřina Málková z jihlavského DDM.

Ve středu 20. prosince odpoledne bude možné se zúčastnit tradiční akce s názvem Vánoce v domečku. „Jedná se o každoroční výtvarnou a tvořivou dílnu na téma Vánoc v prostorách DDM,“ doplnila Málková. Začátek bude ve tři hodiny odpoledne. Platit se bude pouze za materiál padesát korun.

Místo vraždy ulice Slavíčkova u křižovatky se Sokolovskou ulicí.
V Jihlavě měl vraždit bývalý partner oběti. Zřejmě je také po smrti

V úterý 26. prosince se zájemci mohou těšit na svatoštěpánský turnaj ve stolním tenise. „Je určený dvougeneračním a dětským dvoučlenným týmům. Počet přihlášených je omezen,“ uvedl pořadatel zápasu Oldřich Musil. Přihlásit se je možné na telefoním čísle 567 303 521 nebo na emailu musil@ddmjihlava.cz a to pouze do 21. prosince. Turnaj se bude konat v Tanečním sále DDM od devíti hodin ráno. Startovné bude padesát korun za tým.

O vánočních prázdninách se nejen děti budou moct zúčastnit orientační procházky Kufrování. Naplánovaná je na čtvrtek 28. prosince a i na pátek 29. prosince. „Skupinky vyrazí do terénu v okolí DDM podle map. V cíli na ně bude čekat drobná odměna. Start pro oba dny bude od devíti do dvanácti hodin dopoledne,“ sdělila Málková. Startovné bude třicet korun.

Brankář Roman Valeš.
O post brankářské jedničky Vysočiny přišel bojovat Valeš