„Pivo v Panském pivovaru vařím už od září, takže je vyzrálé přesně tak, jak má být. 30. listopadu otevřeme novou restauraci a naši návštěvníci konečně ochutnají desítku Nádeníka, jedenáctku Holomka, dvanáctku Hofmistra a třináctku Klíčníka,“ vysvětlil sládek Marcel Hofman.

Do budoucna chce Marcel Hofman pravidelně vařit i speciály. „Výhodou malého pivovaru je, že nabídku můžeme obměnit každý měsíc nebo dva,“ dodal sládek. Panský pivovar plánuje ročně uvařit 1 200 až 1 500 hektolitrů piva a má místo i pro případné rozšíření výroby. Pivo stáčí i do láhví, které budou od konce listopadu v prodeji.

Kromě dobrého piva si hosté v Panské restauraci pochutnají na jídlech, která se budou vařit zejména z produktů od místních farem a pěstitelů. Základem menu budou tradiční česká jídla a steaky, objeví se i něco pro milovníky moderní gastronomie nebo vegetariány.

Volnočasový areál Panský dvůr dále nabízi lanové centrum s lezeckou stěnou, dětskou hernu s kavárnou, půjčovnu elektrokol i ubytování v novém penzionu. V průběhu roku se tu konají výstavy, divadla, koncerty, festivaly, dětské tábory a další akce.