„Vás tady je, to jsem ani nečekala,“ řekla mladá dívka, když se ukázala na pódiu. Po první písničce pak vyzvala fanoušky, aby si šli stoupnout hned pod pódium. Děti tuto příležitost rychle využily a koncert trávily na dosah své oblíbené zpěvačce.

Naty zpívala písničky převzaté od jejích oblíbených interpretů i své vlastní, přidávala i zajímavé historky. Pak přišly na řadu otázky. Zájemci z publika měli možnost zeptat se na cokoliv. Nejčastěji se děti ptaly na osoby působící na sociálních sítích, pobavila otázka na velikost oblečení. Mladá zpěvačka odpověděla, že ani neví a se smíchem dodala: „Nechcete se mě zeptat taky na to, co jsem měla k obědu?“

Podívejte se na video Naty Hrychové 

Poslední písničkou před přídavkem pak byla ta, ke které si Naty premiérově složila text i hudbu. Kameničtí byli jedni z prvních, kteří jí slyšeli. Na závěr akce starostka Kamenice Eva Jelenová (NK) mladé zpěvačce a její mamince poděkovala a předala jim květiny. Následovala autogramiáda, během které se řada dívek se svojí hvězdou také vyfotila.

„Byla jsem mile překvapená, všichni jsme si to užili, protože hlas a rozsah Naty je obdivuhodný,“ řekla následně starostka. Městys pozval zpěvačku poté, co zájem o její vystoupení projevila Eliška z místní základní školy.