Kvůli epidemiologickým opatřením vlády je po dobu trvání nouzového stavu, tedy do úterý 3. listopadu 2020, omezen provoz všech úřadů včetně pracovišť Magistrátu města Jihlavy.

Na úřadě platí úřední hodiny v pondělí od osmi od jedné hodiny a ve středu od dvanácti do pěti hodin. Uzavřeny jsou vchody z Masarykova náměstí. Do budov úřadu bude možné vstoupit pouze z ulice Hluboká.

Úřad upřednostňuje písemnou a elektronickou komunikaci nebo telefonický kontakt. Příjem veškerých dokumentů od klientů úřadu a od veřejnosti bude umožněn pouze prostřednictvím pracoviště podatelny. Pracoviště podatelny funguje bez omezení. Podání je možno uskutečnit do bezkontaktního podacího boxu u vstupu v Hluboké 8.

Rektor Vysoké školy polytechnické v Jihlavě Václav Báča ve středu položil symbolickou kytici k soše prvního československého prezidenta Tomáše Garrigua Masaryka.
Vznik Československa uctil ve středu i rektor jihlavské polytechniky Báča

Nemocnice Jihlava omezila ambulantní provoz. Omezení není plošné, některé specializované poradny provoz přerušily, jiné pouze omezily. Nemocnice zřídila speciální linku, kde pacienti zjistí potřebné informace. Na stránkách nemocnice najdou aktuální stav ambulancí. Kontakt na speciálně zřízenou telefonní linku je 567 157 443, kde každému pacientovi ve všední den mezi sedmou až dvanáctou hodinou zodpoví dotazy týkající se možností ambulantních ošetření.

Pozor, je změna odběrového místa v Jihlavě. O pár desítek metrů se přestěhovalo odběrové místo u jihlavské nemocnice na COVID-19. Několik týdnů stál červený stan na hlavním parkovišti na ulici Vrchlického. Od pondělního rána 26. října se přemístilo do průjezdu mezi nemocnicí a Domem zdraví. Ulehčí se tak dopravě kolem nemocnice.

Pro osoby se žádankou i samoplátce

rezervace: telefonicky na: 564 602 604, nebo e-mailem: odbery@kr-vysocina.cz

Online objednávka

Pracovní doba: pondělí – neděle 7.00 – 12.00 hodin